Fastighetsskötare till norra Stockholm

Fastighetsskötare till norra Stockholm

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Vi söker nu dig med erfarenhet från fastighetsskötsel för ett spännande uppdrag i norra Stockholm. Du kommer att ingå i ett team med erfarna fastighetsskötare men arbeta självständigt med de fastigheter du får ansvaret för.

Tjänsten utgår ifrån Solna och du kommer att arbeta 07-00-16.00 måndag till fredag.

Vem är du?

Vi ser gärna att du arbetat med fastigheter tidigare men detta är inget krav. Dock så tror vi att du är en driven och händig person som gärna tar för dig och visar initiativförmåga. Din känsla för service och förmåga att möta människor är också något som vi kommer att värdesätta högt.

Körkort är ett krav och du kommer behöva skriva och tala obehindrat på svenska.

Du erbjuds

Du erbjuds en dedikerad konsultchef vars mål är hjälpa dig till bästa möjliga prestation.
Självklart så utgår även en konkurrenskraftig lön.

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB