Reskontraspecialist/Redovisningskonsult

Reskontraspecialist/Redovisningskonsult

Lämnar du jobbet och vet att du gjorde det viktigaste först idag? Har du kommit till insikt att god kundrelation uppnås när man förstår kundens faktiska behov? Är du specialist inom reskontra och vill fokusera på effektivisering? Vårt team är toppen men vi vill ha med dig för att det ska bli fulländat!

Tillsammans med det närmsta teamet på 10 stycken redovisningskonsulter tillhör du vår avdelning Large Accounts med cirka 25 anställda, så hos oss är kunskapsutbytet stort! Alla i ditt team har arbetat minst 5 år med redovisning och arbetet utförs i nära samarbete med kund.

Det löpande arbetet genomförs av våra kollegor i Rumänien vilket innebär att du kommer fokusera på kvalitativ redovisning, effektivisering och rådgivning till kunderna. Hos oss är du en självständig och proaktiv rådgivare för kunderna och tillsammans med dem utvecklar du deras affär. Du utför bland annat effektiviseringsarbete inom reskontra, bokslutsarbete, granskning och inkomstdeklaration. Hos oss har du ett starkt varumärke i ryggen och ett tajt redovisningsteam där vi tillsammans skapar framtidens ekonomifunktion!

Hos oss kommer du bland annat hantera:
  • Kundansvar för leverans till kund inom reskontra
  • Utveckling av processer och rutiner kring reskontra
  • Interngranskning av processerna
  • Samarbete och arbete med nearshoringbolag centralt
  • Bokslutsarbete
  • Rådgivning i både processer och redovisningsfrågor till kund
Det är viktigt att du brinner för den rådgivande rollen inom redovisning och har lätt för att lära dig ny teknik. Som person är du trygg i att utveckla arbetssätt eller processer där du även har den analytiska förmågan för att proaktivt kunna hitta förbättringsområde för att förstärka och utveckla kundrelationer.

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Jowana Georgiadou på jowana.georgiadou@azets.com alternativt Cecilia Jerresand på HR cecilia.jerresand@azets.com. Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se