Lönekonsult -Systemspecialist Hogia

Lönekonsult -Systemspecialist Hogia

Är du vår nästa systemspecialist?

Är du kunnig inom lön och Hogia Lön plus och vill bygga upp din kompetens inom systemspåret. Vi ger dig möjligheten att gå in i rollen som Lönekonsult / JR Systemspecialist och kunna utvecklas mot en roll som systemcontroller.

Vi är ett modernt företag som ser värdet i att leda sig själv och kunna prioritera det viktigaste först. Vi arbetar digitaliserat och har även ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet. Som lönekonsult hos oss har du helhetsansvaret för dina kunder men som en del av teamet finns du alltid där för att stötta och hjälpa dina kollegor. Du deltar även i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar efter att utveckla leveransen och kundrelationen. På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering, rådgivning och service!

Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra under våra arbetstoppar och drivs av att ge den bästa servicen! Du som medarbetare på Azets har tillgång till flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och massage på kontoret. Du har även möjlighet att kostnadsfritt certifiera dig hos SRF till auktoriserad lönekonsult. Vi kan ge dig både trygghet i din anställning men även utmaningar för din utveckling.

Du kommer att få:
  • Aktivt följa uppdateringar och förändringar i systemet, samt sprida informationen vidare i gruppen liksom säkerställa att informationen tas emot.
  • Aktivt hålla sig uppdaterad gällande information från systemansvarig, externa leverantörer och BPI
  • Informera gruppen om nyheter i systemet samt säkerställa förståelse och applicering av uppdateringar och nya funktioner
  • Informera om årsskiftesrutiner och semesterårsbyten
  • First line support/Bollplank gentemot egna gruppen
  • Delta aktivt vid framtagning av utbildningsmaterial internt
  • Stötta kollegor i användande av systemet för att säkerställa att tidsbesparande funktioner används samt att behovet av manuell hantering och korrigering minimeras
  • Leda gruppen genom årsskiften och semesterårsskiften
Utöver det kommer du ha Kundansvar för dina kunder, vilket innebär kontinuerlig dialog och att delta på möten. Arbeta konsultativt och rådgivande, både till kund men även till dina kollegor. Ansvara och genomföra lönekörningen för dina kunder

Vem är du?

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av lönehantering. Vi kommer att kunna utmana dig på din nivå! Du har en god ansvarskänsla och vilja att alltid ge den bästa servicen. Till den här rollen behöver vi dig som självständigt kan jobba i Hogia Lön Plus och tycker om att arbeta i team. Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Skicka in ditt CV samt varför du vill jobba hos oss.

Senast 2019-12-31 vill vi ha in din ansökan.
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Vid ev. frågor kontakta Alexandra Hallén - alexandra.hallen@azets.com
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.