Integrationsutvecklare inom Agda

Integrationsutvecklare inom Agda

Är du en fena på Agda PS och drivs av att arbeta i ett team? Vi expanderar vårt IT team och vill ha med dig på vår resa!

Hos oss kommer du i kontakt med både befintliga och nya kunder för att genomföra deras integrationer. Du kommer tillhöra vårt IT team och idag är vi sju medarbetare som sitter i Sverige. Vi verkar i en internationell miljö och du kommer ha ett nära samarbete med några av dina kollegor i Rumänien då integrationsutveckling sker även där.

Som integrationsutvecklare är du delaktig i flera parallella projekt och hanterar även viss kunddialog inom projekten. Ofta kommer din roll att vara central i integrationsprojekt och du kommer därför ha många olika kontaktytor, både internt och ute hos kunder

Vi är ett teknikintensivt bolag som växer starkt. För dig innebär det utmanande och varierande arbetsuppgifter i en inkluderande och belönande atmosfär. Du omges av kompetenta kollegor vilket ger en miljö med hög nivå av innovation, flexibilitet och möjlighet till utveckling. Du kommer vara placerad i våra nya lokaler i Solna Business Park.

Vad kommer du jobba med hos oss?
  • Genomföra förstudier, integrationer, anpassade lösningar och uppgraderingar åt Azets kunder .
  • Skapa processer i hur system ska användas inom företaget för att uppnå optimal output
  • Skapa kundrapporter från Agda PS
  • Uppdatera dokumentation löpande
  • Delaktig i ändringshantering och support för Agda PS
Vem är du?

För att lyckas i din roll behöver du förstå löneprocessen och våra kunders problematik samt tycka att det är roligt att arbeta i en konsultroll. Som person är du självgående, prestationsorienterad, och du gillar att få ett stort ansvar och att ta egna initiativ. Vi ser även att du är intresserad av och håller dig uppdaterad inom utveckling och ny teknik samt att du är driven nog att hjälpa oss att använda den. Att se möjligheter snarare än problem är naturligt för dig och du vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat. Du gillar att jobba tätt ihop med kunder, konsulter och utvecklare i effektiva och agila team.

Vidare ser vi gärna att du har:
  • Systemvetarutbildning eller erfarenhet av systemintegrationer av lönesystemet Agda PS
  • Erfarenhet av komplex systemimplementation av lönesystem, gärna Agda PS.
  • Erfarenhet av lön- och HR-administration
  • Grundläggande SQL kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Intresserad?

Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta michael.melin@azets.com

Vi kallar till intervjuer löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.