IT Arbetsplats specialist

IT Arbetsplats specialist

Din roll

Vi söker en Workplace Manager. I rollen innebära att vara teknisk utförande av managering av kundernas datorer och mobiltelefoner med centralstyrda verktyg. Rollen innebär också ett direkt kundansvar mot några av våra viktigtaste kunder. Våra Workplace Managers har en direkt relation med kundens beställare inom IT Arbetsplats är med på månadsavstämmningsmöten och levererar proaktiva förändringsförslag och ideér. Workplace Manager är både tekniker och ett bollplank gentemot våra kunder.

Kompetensprofil

Vi söker just nu någon med inriktning Mac (Macintosh). Det är en fördel om du har någon erfarenhet av Mac manageringsvertyget Jamf. Du bör också vara intresserad av att managera PC miljöer, det är mycket bra om du har erfarenhet från SCCM eller Intune.
Om du har någon av ovanstående startegenskaper kan vi nog hjälpa dig vidare. Det krävs dock att du har några års erfarenhet inom managering av IT Arbetsplats miljöer. Det är en teknisk och verbal roll så du behöver kunna prata svenska.

Axians erbjuder

På Axians kommer du att jobba ihop med ett riktigt härligt gäng vi älskar vår teknik och att dela med sig av den till både kollegor och kunder.

För Axians är det extremt viktigt att våra medarbetare trivs och mår bra. Vi gillar att ha roligt tillsammans vi har en massa aktiveteter ihop som after works, zumba, löpträning, innebandy och förstås att slå varandras rekord vid månadens flipperspel eller att på en rast möta varandra vid xboxen eller playstationet, LAN kvällar och pokerkvällar har vi också så klart emellanåt. . Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling under din resa här hos oss. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Ansök idag och bli en av oss! Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Anders Malmblad 073-231 28 75

Välkommen till Axians!

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.

Om Axians
Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axians är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Med styrkan av ett team på över 400 IT- och Telecom-specialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 8000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Med två egna datacenter med en infrastruktur i framkant och världens största molnleverantörer i ryggen, har Axians startat en resa för att bli nordens främsta leverantör av Hybrida ICT-lösningar. Axians i norden omsätter närmare 550 miljoner kronor och har 10 kontor i Sverige och Danmark.