Lageransvarig till AIK Merchandise

Lageransvarig till AIK Merchandise

Lageransvarig till AIK Merchandise

Är du målinriktad, plikttrogen, ärlig och har en hög grad av ansvarstagande - då har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett fantastiskt jobb som lageransvarig.

Arbetsuppgifter

Som lageransvarig vet du hur viktigt det är att allt fungerar. Du har en ansvarsroll där ditt ansvar är att utveckla och leda din grupp mot uppsatta mål. På jobbet så kommer varorna in från leverantörerna och ut till kunderna genom en god planering där alla systemen även blir uppdaterade.

Här har den positiva kundupplevelsen stor betydelse och du som lageransvarig säkerställer fysisk ordning och administrativa kollen för ett effektivt och snabbhantering av utskick av internet ordar till kunderna samt att alla lager- och servicerutiner följs i det dagliga arbetet.

Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Ordningssinne och självständighet gör att du enkelt löser utmaningar. Här gäller det att hitta perfektionisten i dig!

Exempel på kommande arbetsuppgifter
  • Ansvar över lagersaldon för all inkommande gods
  • Ansvar över lagersaldon för all utgående gods
  • Ansvar över all inventering
  • Ansvar över att all packning, sortering, påfyllning sker dagligen
  • Ansvar över att sändning av paket sker dagligen måndag-lördag
  • Kontroll över inkuranta varor
Arbetsglädje

Vi vill skapa ett team med ett gäng personer som är drivna och intresserade för att hitta nya lösningar för att snabba upp processerna på lagret. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på AIK Merchandise genomsyras av våra tre värdeord: Attityd, Ansvar och Respekt.

De som har ordning och reda, affärssinne och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!

Utveckling på AIK Merchandise

Vårt mål är att bli nordens bästa Merchandise förening och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På AIK Fotboll skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande Merchandise Manager.

Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss.

Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande kandidat kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat.

Frågor om tjänsten besvaras av Simon Wallunger på Athletic Work.

Varmt välkommen med din ansökan.

Observera att det ev kan förekomma lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (33 dagar kvar)