​Webbansvarig/butikssäljare till AIK Merchandise

​Webbansvarig/butikssäljare till AIK Merchandise

Webbansvarig/butikssäljare till AIK Merchandise

Är du målinriktad, plikttrogen, ärlig och har en hög grad av ansvarstagande - då har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett fantastiskt jobb som webbansvarig/butikssäljare.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta ca 50% med företagets webbplattformar och stötta och ge inspel till den digitala marknadsföringen och 50% i butik som butikssäljare.

Du kommer att ha ansvar för att AIKshop officiella sida hålls uppdaterad, och att den fylls med aktuellt innehåll. Du ska vara en van användare av moderna webbsidor, det är en viktig egenskap och tillgång i vår utveckling. Internet och den digitala plattformen är central för företagets marknadsföring och kommunikation med våra kunder. I tjänsten ingår uppföljning av försäljning av våra produkter.

Vi söker nu dig som är driftig, serviceinriktad, energifull, och med ett naturligt intresse för dessa arbetsuppgifter. Du förstår värdet av att ge god service, din starka initiativförmåga, och engagemang bidrar för att uppnå våra gemensamma mål. Vi ska tillsammans utveckla vår affär. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete där 50% av tiden är som säljare i AIK shop i ett positivt och framgångsrikt team.

Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Ordningssinne och självständighet gör att du enkelt löser utmaningar. Här gäller det att hitta perfektionisten i dig!

Exempel på kommande arbetsuppgifter;
  • Löpande arbete med företagets webbsida, webbshop och inspel på de digitala marknadsföringskanalerna.
  • Utveckling och förbättring av företagets webbsida för lättare hantering för kunden där tex säljande artikelbeskrivning är ett viktigt verktyg för att kunden ska kunna handla på vår webbsida.
  • Underhållning av produktkategorierna och produkterna på företagets websida.
  • Uppföljning av försäljning på webben.
  • Uppföljning av nyheter, topplista, rea mm.
Arbetsglädje

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på AIK Merchandise genomsyras av våra tre värdeord: Attityd, Ansvar och Respekt.

De som har ordning och reda, affärssinne och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!

Utveckling på AIK Merchandise

Vårt mål är att bli nordens bästa Merchandise förening och vi tror att vi når dit genom ett hårt arbete. Som stöd finns en stöttande Merchandise Manager.

Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss.

Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande kandidat kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat.

Frågor om tjänsten besvaras av Simon Wallunger på Athletic Work.

Varmt välkommen med din ansökan.

Observera att det ev kan förekomma lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (48 dagar kvar)