Projektledare Stockholm

Projektledare Stockholm

Vi anser att det är insidan som räknas, känner du likadant?
Assemblin Ventilation fortsätter sin framgångsresa och nu ser vi fram mot att få välkomna fler engagerade och erfarna projektledare till vår filial i Stockholm. Det blåser friskt hos oss, vi jobbar hårt men försöker också ha roligt när vi gör det.

Som projektledare på Assemblin Ventilation har du ansvar för projektet från startmöte till slutmöte - både vad gäller genomförande och det ekonomiska ansvaret. Du kommer vara delaktig i ett tidigt skede och leda och styra projekteringen så att innehåll från kontrakt och förfrågningsunderlag är känt, jobba med att upprätta och bibehålla goda kundrelationer, tillföra teknisk kompetens för att lösningen till kund blir den bästa.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från installationsbranschen och har ansvarat för ett flertal projekt. Att följa upp och genomföra prognoser är en viktig del av arbetet så vi ser gärna att du har goda kunskaper i ekonomiskt tänkande även om det är din tekniska bakgrund som väger tyngst.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, självgående, noggrann och tydlig. Du tycker om att sälja in dina idéer och är förtroendeingivande i din yrkesroll. Eftersom du kommer vara ansiktet utåt mot våra kunder så krävs det att du har en god samarbetsförmåga. För att sammanfatta så tror vi att du kommer lyckas och trivas riktigt bra om du har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på en fartfylld arbetsplats med genuina kollegor? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Filialchef Joakim Wall på 010-452 7322 eller Entreprenadchef Patric Carlén, 010-452 7052
Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Joakim Wall
Telefon 010-452 73 22
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Hemsida https://www.assemblin.com/sv/
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)