Projektingenjör Stockholm

Projektingenjör Stockholm

Vi jobbar med det viktigaste som finns - insidan
Assemblin Ventilation fortsätter sin framgångsresa och nu söker vi en hängiven projektingenjör till vår filial i Stockholm. I den här tjänsten får du möjlighet att utvecklas inom bolaget och vi kommer att ge dig utrymme att ha en bred och utmanande roll.

Som projektingenjör har du en bred och viktig roll då du ingår i projektorganisationen. I tjänsten ingår det att tillsammans med projektledaren ta fram produktionskalkyl, vara med i projektmöten, ansvara för inköp av material, planering av leveranser och bistå vid projektuppföljning.

Din bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet från byggbranschen gärna med inriktning installation. För den här tjänsten behöver du ha eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.

För att lyckas i rollen krävs att du är flexibel, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga och vi tror att du har en fallenhet för att vara involverad i flera saker samtidigt och blir riktigt motiverad av att se hur dina idéer leder till faktiska resultat.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Att jobba på Assemblin - Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Dessutom tycker vi det är viktigt att ha kul både i och på jobbet. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och vi är stolta över det vi gör.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning som vi levererar är unik. På Assemblin är vi med hela vägen, från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt vi tar oss an kräver mycket av våra medarbetare, därför anställer vi personer med rätt kompetens men också med rätt inställning.

Ansökan och kontaktperson
Är du redo att spela i vårt A-team? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalet sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Filialchef Joakim Wall på 010-452 7322 eller Projektchef Patric Carlén, 010-452 7052

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Joakim Wall
Telefon 010-452 73 22
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Hemsida https://www.assemblin.com/sv/
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)