Ledande montörer till Stockholm

Ledande montörer till Stockholm

Dags att lyfta i karriären som ledande montör?
Vi har stor efterfrågan på våra tjänster så vi behöver helt enkelt fler riktigt bra medarbetare för att hänga med. Just därför vill vi nu anställa flertalet ledande montörer. Som ledande montör hos oss har du ett stort ansvar för att driva projektet framåt. Tillsammans med projektledaren kommer du att planera, organisera, leda och följa upp projektet. Du kommer bland annat att representera oss på möten, ta fram uppgifter för ÄTA, samordna våra underentreprenörer och leda och fördela arbetet.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har jobbat som ledande montör eller montör inom ventilation några år. Du är självgående och tar ansvar för vad som behöver göras och vill bidra till att vi ska bli ännu bättre på det vi gör. Vi söker dig som är noggrann och kan lägga upp arbetet på ett effektivt sätt. I den här tjänsten får du möjligheten att utvecklas och det förväntas att du tar ett stort ansvar. Vi tror att du har erfarenhet av att leda andra och tycker om att vara spindeln i nätet. Samtidigt som du motiverar dina kollegor så kan du också hantera en ivrig projektledare som inte förstår varför allt tar så lång tid.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Assemblin är ett av Sveriges största installationsföretag och vi ska bli ännu fler som vill vara med på vår resa framåt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Dessutom försöker vi skapa en trevlig miljö och ha lite kul mellan varven. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och vi vet att med rätt personer på rätt plats så kan vi även leverera unika lösningar.

Ansökan och kontaktperson
Om vi har lyckats hålla ditt intresse hela vägen ner hit och du känner att det här är något för dig så finns det ingen anledning att vänta - Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Projektchef Patric Carlén 010-452 7052.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Patric Carlén
Telefon 010 452 70 52
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)