Säkerhetstekniker inom Assemblin Säkerhet, Solna

Säkerhetstekniker inom Assemblin Säkerhet, Solna

Tekniker sökes

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin Säkerhet är i en expansiv fas, med stor orderingång och söker därför flera duktiga tekniker. Vi söker tekniker med spetskunskap inom brandlarm. Arbetet innebär både service, driftsättning och programmering av främst SCHRACK brandlarmsanläggningar i Solna med omnejd. Det är en fördel om du i din nuvarande tjänst, eller tidigare driftsatt och programmerat SCHRACK brandlarm, som är vår huvudleverantör av brandlarm.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats. Är du den vi söker?

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2019-12-15. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Lasse Karlsson på nummer 010 472 32 35 eller e-post lasse.karlsson@assemblin.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (28 dagar kvar)