Junior löneadministratör (12 mån visstid) - Stockholm

Junior löneadministratör (12 mån visstid) - Stockholm

Arla Foods är Nordens snabbast växande FMCG-bolag och ett av världens största mejeriföretag.

I Arla Foods Sverige är vi ca 3500 personer som arbetar. Av dessa är ca 250 medarbetare anslutna till huvudkontoret vid Solna, medan resterande är verksamma bland våra mejerier, som är placerade mellan Östersund och Kalmar.

Vi söker en junior löneadministratör till vårt erfarna team på Arla Foods. Du får gärna vara en lönestuderande vars studier på yrkeshögskola pågår eller är avslutade. Vi är idag totalt nio kollegor i vårt team och vi behöver stärka upp vår med ytterligare en resurs under kommande år, då vi ska vara en del av att implementera ett nytt schema- och tidsrapporteringssystem för alla anställda. Vi erbjuder dig att bli en del av ett familjärt team som ingår i en stor och global HR-organisation med både svenska och internationella samarbeten.

Vad innebär rollen

I rollen som junior löneadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
 • Administrativa arbetsuppgifter tillhörande en löneavdelning och lönekörning.
 • Hantering av ärenden och svara på lönerelaterade frågor från via vårt ärendehanteringssystem.
 • Hantera lönematerial från våra mejerier och anställda.
 • Kontroller och diverse rapporter tillhörande lönekörningen.
Vem är du?

Vi önskar att du har
 • Gymnasial utbildning samt en löneadministrativ utbildning eller motsvarande
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att ha kontakt med anställda och chefer
 • Kunskap om (absolut inte ett krav) lönesystemet SAP, masterdatasystemet SuccessFactors och ärendehanteringssystemet ServiceNow
Framförallt kommer vi att titta på följande personliga egenskaper:
 • Strukturerad och noggrann
 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad
 • Initiativförmåga
Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi är måna om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan och kontakt:

För frågor om tjänsten är du välkommen att Payroll Manager Pia Scherman på piman@arlafoods.com. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Arla Foods har kollektivavtal. På Arla ser vi alltid till att erbjuda bra och konkurrenskraftiga arbetsförhållanden

COVID-19 Notice:

We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes for most of our recruitments to enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety.

#LI-EVBEX

Ref. 73395
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (24 dagar kvar)