Account Manager

Account Manager

Om Aranya
Aranya grundades 2014 och är idag ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation samt säkerhetsrelaterade tjänster. Tjänsterna som Aranya erbjuder är inom drift och tjänsteleveranser av affärskritiska nätverk och säkerhetsmiljöer, samt relaterade konsult- och produkttjänster. Aranya lägger stora resurser på att utveckla sin produkt och personal mot ett gemensamt mål och brinner för att driva leveransen mot nya höjder samt nöjdare kunder. Med spetskompetens inom nätverkssäkerhet och många tunga certifikat, bland annat inom Aruba, erbjuder Aranya kompetens som står ut ur mängden.

Aranyas företagskultur är familjär och karakteriseras av industrins mest kompetenta medarbetare. För att ta vara på alla medarbetares olika styrkor och skapa ett vinnande team lägger Aranya ett stort fokus på kunskapsdelning, både på en strategisk nivå som i det dagliga arbetet. Nu söker Aranya en Account Manager som kommer ta verksamheten till nya höjder!

Din roll som Account Manager
I rollen som Account Manager kommer du vara en aktiv del i utformningen av kommersiella strategier och vidareutvecklingen av processer samt rutiner. Vidare etablerar du nya kunddialoger och driver upphandlingar. Detta genom att förstå och kartlägga kundens behov för att återkomma med rätt paketerad lösning. Du presenterar tilläggsbeställningar för befintliga kunder, med allt från nya produkter eller tjänster som gynnar deras verksamhet. Som Account Manager är du en av nyckelspelarna som vidareutvecklar Aranyas position på marknaden med kreativa lösningar och affärsupplägg. Rollen som Account Manager består av, men är inte begränsad till:
  • Etablera kunddialoger samt driva upphandlingar
  • Genomföra strukturerade behovsanalyser och presentera rätt lösning med tillhörande offert
  • Vidareutveckla samt sätta upp strukturer och rutiner
  • Proaktivt bearbeta befintliga kunder och presentera relevanta tilläggstjänster
Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet av komplex tjänst- och lösningsförsäljning
  • Tidigare erfarenhet från offentlig sektor är meriterande
  • Förhandlingsvana med högt uppsatta beslutsfattare
  • Erfarenhet av att bedriva affärsutveckling med olika sorters affärsupplägg
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik är meriterande
  • Meriterande med tidigare erfarenhet/kunskap inom nät- och säkerhetsbranschen
För att lyckas i rollen som Account Manager är du uthållig och lösningsorienterad. Du har ett utforskande tankesätt med en analytisk förmåga och ett intresse för att förstå komplexa situationer. Vidare är du en person som blir engagerad av nya kunskaper och insikter. Slutligen ser vi gärna att du är en lagspelare som vill bidra till att teamet får en positiv utveckling.

Vad företaget erbjuder dig
Aranya kommer erbjuda dig en miljö där medarbetarnas välmående och vidareutveckling står i fokus. Som företag är Aranya under en stadig tillväxt där du arbetar med marknadsledande kompetens inom nät – och säkerhet. Du har även en flexibilitet i var du arbetar och Aranya arbetar aktivt för att alla medarbetare har en balans mellan arbete och fritid med många anordnade aktiviteter efter kontorstid.

Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Låter rollen som Account Manager till Aranya intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (7 dagar kvar)