Rörgruppen på Aquademica i Solna söker förstärkning!

Rörgruppen på Aquademica i Solna söker förstärkning!

Har du tidigare jobbat med VVS/rörfilmning och känner att du tröttnat lite på att "stå på knä"? Du vill komma vidare och utvecklas?

Då är du kanske den vi söker!

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll. Kanske bygga upp och leda en helt ny rörfilmningsdivision inom företaget?

Som teknisk utredare i Rörgruppen på Aquademica kommer du att arbeta med rörfilmning, inspektion, läcksökning, felsökning och problemlösning ur ett utredande perspektiv. Vi arbetar med alla typer av ledningar; bl.a. vatten, avlopp, fjärrvärme och golvvärme. Tidigare erfarenhet av läcksökning i trycksatta ledningar eller VA Online är ett plus men inget krav. Vi arbetar både ute på fält samt inne på kontoret med research och rapporter.

Aquademica erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga. Här bjuder kollegorna på sig själva och vi hjälper och stöttar varandra, har högt i tak och tar hand om varandra. Du blir en del av en professionell och kvalitetsfokuserad organisation med de senaste tekniska instrumenten och metoderna, som ständigt jobbar för att förbättra oss, våra medarbetare och våra kunders upplevelser samt att möta upp våra kunders behov.

Aquademica är ett miljöprofilerat bolag som hjälper sina kunder att bl.a ta kontroll över sin vatten- och energiförbrukning. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare till Rörgruppen i Solna.

Vi tror att du gillar omväxlande arbetsuppgifter och arbetsmiljöer, där ingen annan dag är den andra lik. Problem­lösning är något du tycker är kul och känner dig sporrad av. Vidare har du stort kundfokus, är analytisk, tar tag i saker och får dem att hända. Du gillar utveckling och har inget emot att driva vissa processer själv eller att lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper.

B-körkort är ett krav, likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift samt datavana.

Vill du vara med på vår framgångsrika expansionsresa? Skicka CV och personligt brev till jobb@aquademica.se och märk din ansökan "Rörgruppen Solna". Intervjuer sker löpande. Läs mer om oss på: www.aquademica.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aquademica.se
Sista ansökningsdag 22 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag - allt i en utvecklande arbetsmiljö. Läs mer om oss på: www.aquademica.se