Är du en Rörinspektör som vill utvecklas?

Är du en Rörinspektör som vill utvecklas?

Nu letar vi efter dig med tidigare erfarenhet inom rörfilmning, gärna med licens inom STVF, som vill vara med och arbeta med samt utveckla Aquademicas tjänster inom det området. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Vi är ett trevligt och prestigelöst gäng som sitter i fina lokaler i Solna, men vi har uppdrag över hela länet och även runtom i landet emellanåt.

Vi tror att du gillar omväxlande arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Du är social och har stort kundfokus, är analytisk, tar tag i saker och får dem att hända. Du gillar utveckling och har inget emot att driva vissa processer själv eller att lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper.

B-körkort är ett krav, likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift. Vi tror att du har god IT-vana och lätt att sätta dig in i olika IT-system både på mobil och dator.

Hos oss kommer du främst att arbeta med utredning av läckage på olika rör- och VVS-konstruktioner samt fuktskador inklusive filmning och inspektion av olika typer av rör och ledningar, både inom- och utomhus.

Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan i form av cv och personligt brev till jobb@aquademica.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi ca 40 anställda på flera orter runtom i Sverige och vi fortsätter växa.