Svetsare sökes till expansivt inredningsföretag

Svetsare sökes till expansivt inredningsföretag

Compact-living.com i Stockholm söker dig som har arbetat som svetsare i flera år och trivs i ett framåtsträvande företag. Mina speciallösningar skräddarsys till varje kund med mycket höga kvalitetsmål.

Kvalifikationer

Du har koll på MIG / MAG och TIG svetsning.

Slipning tar många år att lära sig, så det är ett plus om du kan tillverka och slipa sånt som är på bilderna i annonsen.

Att du är noggrann och har ett extra öga för detaljer är viktigt, mina kunder är mycket kräsna.

Yrkeskunnande, CV och rekommendationer samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om tjänsten

Compact-living AB startades 1999 och är ensam på marknaden med att tillverka skräddarsydda loft och loftsängar i metall. Alla lösningar tillverkas i min verkstad i Solna / Västraskogen.

Just nu är vi 2 st som arbetar på firman. Jag, Robban som äger företaget, samt Neil som jobbar deltid som snickare. Vi har ett tätt samarbete med våra kunder och bokar kundbesök samt monteringsdagar när det är dags för det. Vi har en väldigt stor efterfrågan ifrån våra kunder och behöver därför utöka verksamheten med ytterligare en duktig svetsare.

Eftersom dialogen med våra kunder och i våra uppdrag är så viktig så krävs det goda kunskaper i svenska, både i språk och skrift.Vi vill även att du har bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt.

Håller du dessutom med om att en positiv inställning skapar arbetsglädje både för egen del och andra, kommer du att trivas på Compact-living.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning om 6 månader. Fast månadslön och möjlighet till flexibel arbetstid.

Vi kommer påbörja urvalsarbetet omgående och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat. Skicka därför in din ansökan snarast, dock senast 30 mars. Ansökan ska även innehålla ett löneanspråk.

Ansökan
Maila din intresseanmälan på svetsare@compact-living.com

Övrigt
Om du inte är rätt person för jobbet så kanske du kan tipsa oss om någon annan som är det? Tips som leder till att någon blir tillsvidareanställd hos oss kommer att belönas med en loftsäng!

På www.compact-living.com ser du vad jag tillverkar. Samt www.instagram.com/compactlivinginsweden

Film som visar hur ett loft tillverkas och monteras https://youtu.be/zXEI56r56OE
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.compact-living.com/
Sista ansökningsdag 31 maj (39 dagar kvar)