Projektledare till Vasastan

Projektledare till Vasastan

Vi söker en projektledare till ett konsultföretag i Vasastan. Du kommer att ingå i och hjälpa till att bygga upp företagets projektkontor som innefattar affärsutveckling och IT.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att projektleda olika typer av utvecklingsprojekt som leder företaget in i framtiden och som utvecklar deras konsultverksamhet och affär. Du kommer att samarbeta med kollegor i England och USA. Projektkontoret i Stockholm är nystartat och ska ha en central roll på företaget samt kommer att arbeta övergripande i verksamhetens olika delar. Du får en viktig roll i att forma och bygga upp projektkontoret.

I rollen som projektledare kommer du starta upp, leda och följa upp prioriterade affärsutvecklingsprojekt inom bolaget. Du kommer dels leda större digitaliseringsprojekt och traditionella IT-projekt och dels mer operativa förbättringsprojekt.

Som projektledare arbetar du som stöd för övriga organisationen gällande affärsutveckling, processutveckling och utveckling av systemstöd.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen är att du har en eftergymnasial utbildning inom projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet att arbeta som projektledare och/eller projektdeltagare i större projekt.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Koncernspråket är engelska.

Personliga egenskaper

Du har ett strukturerat arbetssätt, är analytisk samt trivs med att konkretisera problemställningar och att hitta vägen framåt på ett effektivt sätt. Du tycker om att förenkla och förbättra processer och rutiner. Du har du ett strukturerat arbetssätt, är analytisk och har en väl utvecklad prioriteringsförmåga.

Du är bra på att kommunicera och på ett tydligt och pedagogiskt sätt engagera dina kollegor. Det är vidare viktigt att vara målinriktad, drivande och flexibel.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Vasastan i Stockholm
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (11 dagar kvar)