Redovisningsekonom till Amblin i Solna

Redovisningsekonom till Amblin i Solna

Amblin befinner sig i en stark tillväxtfas och vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande bolag. Vi rekryterar en redovisningsekonom till en utvecklande tjänst med eget ansvar. Vi sitter i nya fantastiska lokaler med utsikt över hela Solna.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ansvar du för dina kunder - ett flertal fastighetsbolag, och arbetar med fokus på löpande bolagsredovisning och bokslut. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bokföring, avstämningar, momshantering, projektredovisning, betalningar, anläggningsregister, upprättande av bokslut och årsredovisningar. Du kommer ingå i ett team och rapportera till rapporteringsansvarig.

Du sitter till största delen på kontoret i Solna men det förekommer att du är ute hos kund. Arbetstiderna är kontorstider med flextid.

Kravprofil

Vi söker dig som i grunden har en eftergymnasial ekonomutbildning och som vill jobba i ett växande företag. Civilekonomutbildning är meriterande. Därtill har du arbetat runt 1-3 år inom ekonomi och gärna med inriktning på redovisning i fastighetsbranschen. Om du arbetat inom ett fastighetsbolag eller på en revisionsbyrå är det meriterande.

Du har erfarenhet från något bokförings- och redovisningsprogram. Idag arbetar Amblin med Visma Control, VITEC och Palette Invoice. Erfarenhet från systemen är meriterande. Du behöver därtill goda kunskaper i Excel och Word och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, på både engelska och svenska.

Som person är du orädd och vill ta ansvar. Du trivs att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Du har en god social kompetens och är bra på att skapa goda relationer både internt och externt. Ett öga för att förstå vad kunden behöver är viktigt då du ska leverera kvalitet i tid. Därför är det av stor vikt att du har en god egen planeringsförmåga och att du kan prioritera arbetet rätt.

Vi har en gedigen on-boarding process och i framtiden finns det goda utvecklingsmöjligheter.

I vår rekryteringsprocess kommer vi genomföra personlighetstester.

Om Amblin

AMBLIN är ett konsultföretag som levererar ekonomitjänster till fastighetsbranschen. Bolaget bedriver verksamhet inom två affärsområden; Ekonomikonsultationer samt Ekonomisk förvaltning. Bolaget grundades 2002 och har idag 38 anställda. Kontoret är idag beläget i helt nya lokaler i närheten av Solna centrum.

Vi har idag ekonomisk förvaltning för ca 250 bolag samt 150 kommersiella fastigheter (kontor, handel, logistik, self storage och bostäder) till ett sammanlagt fastighetsvärde om ca 30 miljarder kronor, med en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvadratmeter och antal hyreskontrakt uppgår till ca 1 500 stycken.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.