Sales Operation Coach

Sales Operation Coach

Alert Alarm är en del av Europas största hemlarmskoncern. Vi är bäst i världen på Gör-Det-Själv lösningar för hemsäkerhet. Med våra tjänster räddar vi liv och skyddar egendom genom att finnas där vid inbrott och brand.

Om tjänsten

Som Sales Operation Coach är du en nyckelspelare för vår business - vi möter kunder dagligen som står i begrepp att göra ett viktigt val för sig och sina närmastes säkerhet. Vårt larm är marknadens mest sålda Gör-Det-Själv hemlarm och säljteamets uppdrag är att hjälpa kunderna i beslutet. Du finns där med din stöttning, coachning och din ambition att nå resultat.

Din roll

Vi söker en tongivande Sales Operation Coach som stöttar teamet med utbildning, motivation och struktur. Du leder dem genom att vara en god förebild och visar med handling vad som krävs för att lyckas. Du drivs av att följa upp nyckeltal både individuellt och för gruppen. Givetvis håller du säljtävlingar och jobbar mot teamets gemensamma mål. Din ambition är att säljkulturen du skapar ska "sitta i väggarna".

Vem är du?

För att lyckas som Sales Operation Coach behöver du vara ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Din passion är försäljning och du har ett naturligt sätt att coacha ditt team. Du är lojal mot våra värderingar och beslut. Du är en god lagspelare som ser till arbetsklimatet i stort. Det är en fördel om du har erfarenhet av telemarketing men det är din erfarenhet från att coacha och utbilda som kommer att göra att du lyckas.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder ett komplett hemlarm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.

Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med Appen kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem.

Alert Alarm är ett driftsäkert hemlarm med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.

Sedan 2015 ingår vi i Verisure Securitas Direct koncernen som är störst i Europa inom hemsäkerhet och finns i 14 länder.