Customer Experience Specialist

Customer Experience Specialist

Vi är i en expansiv fas och behöver fler unga medarbetare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett grymt säljteam där du blir en av de första att börja på en ny avdelning där jobbet handlar om att vårda våra fantastiska kunder och maximera utfallet på dem. Vår personal är vår största tillgång. Vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människa och i karriären.

Som Customer Experience Specialist hos oss erbjuder vi dig:
  • Individanpassad säljcoaching
  • En generös lönemodell
  • Ett drivet och ambitiöst team med spetskompetens
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom försäljning
  • Du kommer att vara specialist inom ditt område
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Gratis gym i huset
  • Ledig helger och röda dagar
Under din arbetsdag kommer du att bearbeta befintliga kunder och säkerställa att det är nöjda, få dem att tipsa om vänner och bekanta som önskar få hjälp med ett hemlarm, fler system och merförsäljning. Med telefonen som främsta redskap hjälper du dem genom den optimala kundresan.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa larmsäljare och coach till förfogande, samt erbjuder säljutbildning, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg.

I vår rekryteringsprocess ingår utdrag ur belastningsregistret. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav, det är meriterande ifall du talar fler språk.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Niklas Karlsson på telefon 076-255 55 76 eller niklas.karlsson@alertalarm.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (33 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder ett komplett hemlarm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.
Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med Appen kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem.

Alert Alarm är ett driftsäkert hemlarm med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.

Sedan 2015 ingår vi i Verisure Securitas Direct koncernen som är störst i Europa inom hemsäkerhet och finns i 14 länder.