Kundservicemedarbetare till bankuppdrag!

Kundservicemedarbetare till bankuppdrag!

Nu söker vi dig som är vår nästa engagerade och lösningsfokuserade kollega till vårt bankuppdrag! Tjänsten passar dig som vill få erfarenheter inom ekonomi samt utvecklas inom serviceyrket. Vi erbjuder dig en stimulerande och händelserik arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Som kundservicemedarbetare hos oss kommer du arbeta med inkommande samtal gällande fakturafrågor, bankkort och uttag. Du kommer även inhämta information om kundernas personuppgifter.

Vi söker dig som:
  • har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
  • är lyhörd, engagerad och har hög arbetsmoral
  • tycker det är roligt att arbeta mot uppsatta mål
  • behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan kl. 9-18 och inleds med en introduktionsutbildning. Vi söker dig som kan börja inom de närmaste veckorna och omfattar 40 timmar per vecka. Vi söker dig som letar efter ett långsiktigt arbete samt även dig som är ute efter ett sommarjobb.

Vi tillämpar individuell lönesättning beroende på ålder och tidigare erfarenhet. Vi följer Unionens Callcenteravtal. Hos oss får du dessutom friskvårdsbidrag, massagebidrag samt subventionerade priser på träningsmedlemskap. Ageris sitter i fräscha lokaler i Solna Business Park med goda kommunikationer, restauranger, shopping och träningsanläggningar runt hörnet. Läs mer om oss på vår hemsida www.ageris.se

Vi genomför urval och intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher.