Säljare / Deltid

Säljare / Deltid

Dina arbetsuppgifter

Till Fastums kontor i Solna söker vi nu 3 studenter som på sidan av sina studier vill arbeta inom ett mindre säljteam med den främsta uppgiften att ringa ljumna och varma samtal till bostadsrättsföreningars styrelser. Föreningarna är juridiska personer (företag) och styrelsens medlemmar är privatpersoner.

Start: November

Omfattning: Cirka 2 dagar i veckan under minst 2 månaders tid

Placering: Solna

Din profil

Vi söker dig som studerar/har någon annan sysselsättning och vill tjäna en extra slant samt samla på dig erfarenhet inom sälj och kundbemötande. Som person ser vi att du är uthållig, social och tävlingsinriktad.

Låter det som att det är dig vi söker? Tveka inte att ansöka på en gång!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag är Fastumgruppen en helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning till främst bostadsrättsföreningar. Fastum ansvarar idag för ca 770 bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Vi erbjuder hjälp med ekonomisk och teknisk förvaltning, projektledning, drift, samt skötsel och underhåll för er fastighet.