Ekonomiansvarig till Adela Omsorg

Ekonomiansvarig till Adela Omsorg

Om verksamheten
Adela Omsorg AB är ett expansivt företag som grundades 2011 och är verksamt inom hemtjänst, ledsagning och service samt personlig assistans. Företagets styrs av sunda värderingar och ett tydligt samhällsansvar. Adela är anslutet till en arbetsgivarorganisation och har kollektivavtal. Bolaget drivs med professionell bolagsstyrning och externa styrelseledamöter.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som ekonomiansvarig hos Adela Omsorg får du chansen att vara med på en spännande resa. Din roll som ekonomiansvarig är bred, utmanande och spännande. Du kommer att arbeta med flera bolag inom och kring koncernen, totalt är det 4 bolag i olika storlek. Adela Omsorg har sedan starten 2011 expanderat kraftigt och ambitionen är att fortsätta med samma tillväxt framöver. Du kommer kontinuerligt att utveckla ekonomifunktionen och dess rutiner och processer efter verksamhetens behov. Du rapporterar till bolagets VD.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att:
  • Ansvara för den dagliga ekonomiska verksamheten så som löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra och moms- och skattefrågor.
  • Ansvara för månadsbokslut och årsbokslut.
  • Sköta budgetarbete, uppföljning och rapportering.
  • Sammanställa rapporter och nyckeltal åt bolagens ägare och styrelse.
  • Ansvara för likviditetsplanering och prognoser.
  • Ansvara för kontakt med kreditgivare.
  • Upprätta kalkyler.
  • Stötta chefer, ägare och styrelse i ekonomiska frågor.
  • Granska kontrakt, anbud och offerter samt ansvara för försäkringsfrågor.
Du ansvarar för en löneansvarig som arbetar med samtliga löner inom bolagen och agerar stöd för henne i lönefrågor. Det är därmed önskvärt att du har grundläggande kunskap kring lönehantering.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning från högskola eller universitet och har arbetat i en roll som redovisningsekonom och/eller redovisningsansvarig i minst 5 år. Nu är du redo för nästa utmaning och ser fram emot att axla en viktig roll i en snabbväxande organisation. Vi söker dig som har en vilja att bygga upp en ekonomifunktion och som ser en utmaning i att vara med och vidareutveckla bolaget mot nya mål.

Som person är du driven, engagerad och en riktig lagspelare. Vidare är du noggrann och har en god analytisk förmåga. Du tänker kritiskt, bidrar med goda tankar och idéer och har en hög integritet.

Du erbjuds
Adela Omsorg AB är en organisation med högt i tak och snabba beslutsvägar. Hos oss arbetar du i en miljö där man får vara med och påverka och erbjuds en varierande roll med möjlighet att utvecklas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström, 076-2978795 karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

Start
Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 26 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.