Rekryteringskonsult till Adecco i Stockholm

Rekryteringskonsult till Adecco i Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och försäljning och söker en ny utmaning på ett företag med ett etablerat varumärke? Vill du arbeta på ett företag med fokus på hög livskvalitet, glädje, värdskap och laganda? Just nu söker vi en affärsdriven och engagerad person som vill arbeta med försäljning och människor där du får chansen att utveckla våra kunder och deras organisationer.

Om tjänsten
Genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser ska du som Rekryteringskonsult, numera kallat Talent Agent hos oss globalt, initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar till kunder och följa upp dessa enligt given process. Vi arbetar efter en väldefinierad metod och process, men det är inte det som gör oss unika, utan på vilket sätt vi integrerar personbedömning med försäljning, affärsmässiga dialoger och ett lagarbete utöver det vanliga. Du ansvarar för att säkerställa din egen beläggning samt budgetuppfyllnad och det är avgörande med ett gott samarbete med alla delar på kontoret för att lyckas i din roll. Du kommer också att arbeta med prospektering i samråd med ansvarig chef, delta i olika nätverk för att proaktivt säkerställa kandidattillgång, upprätta offerter och avtal och bidra till kontorets gemensamma mål.

I rollen som Talent Agent får du möjlighet att arbeta dagligen med ditt intresse för organisationer och människor. Du ansvarar självständigt för att skapa, driva och avsluta affären med kund och kandidat i fokus och du kommer att få möjlighet att arbeta med rekryteringsuppdrag av medarbetare inom både blue collar och white collar. Vi har ett nära samarbete med såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter och vår kompetens bidrar vi till att göra våra kunder lite bättre.

Om dig
Här trivs du som har en egen drivkraft och som stimuleras av att nå de uppsatta målen. Vi ser det som självklart att du kombinerar ett resultatfokus med omtanke om dina kollegor, eftersom vi tror att dessa egenskaper verkligen skapar en professionell, trevlig och framåtsträvande arbetsmiljö. Vi är ett team med en god och gedigen kompetens inom försäljning och rekrytering som vi gärna delar med oss av.
Vi söker dig som kan se helheten och som med lyhördhet och tydlig kommunikation leder processer och projekt framåt. Integritet, lösningsorientering och att vara bra på att skapa och utveckla relationer ser vi som framgångsfaktorer. Din förmåga att övertyga och vinna andras förtroende kommer också att ha betydelse i rollen som Talent Agent.

Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet inom rekrytering och försäljning och det är meriterande om du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR eller försäljning. Vi ser det som ett stort plus om du dessutom är certifierad testanvändare. Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga så är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag.

Om anställningen
Tjänsten som Talent Agent en intern tjänst med tillsättning omgående. Du kommer att tillhöra teamet General Staffing i Stockholm som idag arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder som finns inom alla branscher i Stockholm med omnejd.

Som anställd får du en anställning i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är två tester (MAP&Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig alternativt Skype intervju.
  • Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Team Leader: Tülay Carlsten via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekrytering, HR, Talent Agent, Rekryteringskonsult, Solna, Stockholm, Bemanningsbranschen, HR - partner, Adecco
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.