Rekryteringsassistent till Adecco (Student)

Rekryteringsassistent till Adecco (Student)

Är du en driven student och vill arbeta extra som Rekryteringsassistent? Har du administrativ arbetslivserfarenhet och trivs med att arbeta med människor? Då har Adecco den perfekta tjänsten för dig på Adeccos huvudkontor i Stockholm!

Om tjänsten
Som Rekryteringsassistent kommer du främst att arbeta med de administrativa delarna av rekryteringsprocessen inom Adeccos uthyrningsverksamhet. Arbetsuppgifterna innefattar annonsskrivning, telefon/gruppintervjuer, referenstagning samt search efter kandidater i olika databaser. Du kommer tillsammans med rekryteringsansvariga och konsultchefer att få möjligheten att vara delaktig i det viktiga arbetet med att hitta rätt person till rätt uppdrag! Om du trivs i en händelserik miljö där din flexibilitet, känsla för service och administrativa förmåga kommer till användning är det här ett uppdrag för dig!

I din roll som Rekryteringsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Administrativ stötta ordinarie rekryteringsansvariga
  • Annonsskrivning
  • Search, telefonintervju och gruppintervju
  • Referenstagning
Vi söker dig som studerar och kan arbeta cirka 12-16 timmar i veckan. Start är omgående.

Om dig
Om du tidigare jobbat i liknande roll och vill lära dig mer är det här ett passande jobb för dig! Du tycker om att arbeta administrativt samt besitter och erfarenhet att arbeta med flertalet parallella kontaktytor, både interna och externa. Du är van att använda telefonen som ett av det främsta arbetsverktygen samt har lätt för att snabbt lära dig nya datasystem. I rollen kommer du ha mycket kontakt med kollegor inom Adecco men även med referenspersoner, kandidater samt kunder vilket gör att din förmåga att ta kontakt med nya människor kommer till sin rätt!

Vidare förstår du vikten av att arbeta efter uppsatta rutiner samt vara noggrann och effektiv, utan att göra avkall på service och leverans. Ditt glada humör och positiva inställning gör att du passar in i gruppen och i organisationen!

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetslivserfarenhet inom administration
  • Utpräglad kommunikativa egenskaper
  • Vana att arbeta med flertalet parallella processer
Studerar du HR/PAO-programmet är det meriterande men inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Adeccos vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är Adecco ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekrytering, Rekryteringsassistent, Bemanning, Administration, HR, Personal
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.