Rekryteringsadministratör till Vattenfall

Rekryteringsadministratör till Vattenfall

Nu söker vi en junior Rekryteringsadministratör till Vattenfall med placering i Solna. Är du en duktig administratör som har ett intresse för rekrytering och trivs i roll där du får arbeta med många kontaktytor i kombination med administrativt arbete har vi rätt tjänst för dig! Vi söker dig som är relativt nyexaminerad från Personalprogrammet/Beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
Som Rekryteringsadministratör kommer du tillhöra supportfunktionen som idag består av 3 personer. Dessa personer stöttar rekryterare inom samtliga affärsområden på Vattenfall. Som Rekryteringsadministratör stöttar du rekryterare med administrativt stöd.

I denna roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Annonsering
  • Kontroller
  • Referenstagning
  • Kandidatbokning

Om dig

Vi söker dig som relativt nyexaminerad från Personalprogrammet eller likvärdig utbildning och har erfarenhet från liknande roller inom kontorsarbete och rekryteringsrelaterad administration. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vidare ser vi att du är en person med sinne för struktur och trivs i en administrativroll. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Administrativ förmåga
  • Service-minded
  • Ordning och reda samt struktur och prioriteringsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet


Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.


Om anställningen

Tjänsten som Rekryteringsadministratör är ett konsultuppdrag med start i augusti. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas i augusti och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryteringsassistent, HR-administratör, HR-support, rekryterare, administratör, rekrytering, Solna, Vattenfall, Adecco.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.