Montörer till företag inom medicinteknik

Montörer till företag inom medicinteknik

Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara en del i tillverkningsprocessen av medicinteknisk utrustning på ett stort globalt företagi i Solna. Där kommer du att arbeta med montering och lödning av olika delar, säkerställa att material finns vid produktionslinjerna, packa, ta emot gods etc. Dina arbetsuppgifter är av varierande art då produktionen sker enligt beställning ifrån kund. Du ingår i ett team där samarbete och öppenhet är viktiga egenskaper för att du ska trivas samt för att arbetet ska bli väl utfört. Arbetstiderna är enligt dagtid måndag till fredag kl.07:00-15:45.

I din roll som Montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Tillverkning av medicinteknisk utrustning
  • Skruva och löda ihop olika delar
  • Packa, ta emot gods etc.
Tjänsten som Montör är ett konsultuppdrag med start i Augusti och är tänkt att pågå fram till årsskiftet. Tjänsten är placerad i Solna.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för teknik och montering/lödning som du exempelvis håller på med på fritiden. Det är mycket meriterande om du har ett lödcertifikat samt erfarenhet från arbete inom tillverkande industri med erfarenhet av montering. Vidare ser vi att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Ditt öppna sätt och din passion kommer att passa väl in på arbetsplatsen. Viktigt för tjänsten är att du utför ditt arbete på ett professionellt sätt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har ett noggrant arbetssätt
  • Att du är ordningsam
  • att du trivs med att arbeta i team
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Edvard Bergstedt via växeln 010 173 73 00 alternativt edvard.bergstedt@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Produktion, Montör, Industri & logistik, Stockholm, Solna, Adecco
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.