Löneadministratör till ledande Service Managementföretag

Löneadministratör till ledande Service Managementföretag

Vi söker en erfaren lönespecialist till ett ledande Service Managementföretag med placering i Solna. Vi ser gärna att du har arbetat i POL tidigare. Du som är pedagogisk och serviceinriktad kommer att trivas i rollen då du kommer ha daglig kontakt med både chefer och medarbetare i organisationen. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kunden.

Om tjänsten
I rollen som lönespecialist kommer du tillhöra ett team på fem lönespecialister, två systemförvaltare och en lönechef. Tillsammans ansvarar teamet för ca 5500 löner per månad. Du kommer att arbeta i lönesystemet POL och i det interna försystem Pajp. Du ansvarar själv för cirka 1100 löner och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Registrera/kontrollera anställningsavtal och reseräkningar samt övriga lönepåverkande underlag
  • Utfärdande av olika typer av intyg såsom arbetsgivar- och inkomstintyg
  • Vara väl insatt i de omfattande lagar, regler och avtal som reglerar löner
  • Kontaktperson för chefer och anställda gällande lönerutiner och kollektivavtalsfrågor
Om dig
Vi tror att du har några års erfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i POL. Som person är du tålmodig, lugn och trygg i din roll samt med den kompetens du har. Du driver på och är tydlig. Då daglig kontakt med både chefer och medarbetare i organisationen förekommer ser vi att din pedagogiska förmåga kommer väl till nytta.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av lönearbete
  • God kommunikationsförmåga
  • Serviceminded
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som lönespecialist är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
löneadministratör, lönespecialist, POL, Adecco
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.