Head of Pricing till Adecco Group

Head of Pricing till Adecco Group

Har du en bred kunskap om vilka faktorer som gör ett företag lönsamt och söker en ny utmaning i en global organisation? Just nu letar vi efter vår nästa Head of Pricing som ska leda och stötta vår drift i alla strategiska frågor gällande prissättning och lönsamhet.

Om tjänsten

Som vår Head of Pricing så är ditt uppdrag att bidra till vår lönsamhet genom aktiviteter som stärker våra marginaler. Du kommer att arbeta aktivt med vår prissättning, leda vår prisgrupp och proaktivt ge förslag till verksamhetsstrategin för att uppnå högre lönsamhet. Tjänsten innebär också att bevaka vår omvärld och agera på beslut som tas av politiker, ansvara för regelverk och verktyg som reglerar prissättning och hålla i introduktioner och utbildningar internt inom området. Du förväntas att besöka våra enheter i Sverige för att öka affärsförståelsen och du kommer ha daglig kontakt med våra säljare när de räknar på stora och komplexa affärer. Som Head of Pricing kommer du också att analysera våra befintliga affärer och proaktivt föreslå åtgärder som bidrar till ökad lönsamhet för Adecco Group. Tjänsten innebär kontinuerlig uppföljning och rapportering av diverse ekonomiska resultat. Du rapporterar direkt till Pricing Manager i Norden och även till Adecco Sveriges CFO.

Om dig

För dig som letar efter en roll som kräver uthållighet, handlingskraft, mod och förmåga att strukturera upp och förmedla prioriteringar i det dagliga arbetet är detta rätt tjänst. Vi söker en självgående person som inte räds för att leta reda på den information du behöver för att komma vidare i dina projekt. Vi misstänker att du längtar efter att vara ytterst ansvarig för en funktion i bolaget som är en viktig del i ett större sammanhang. Vi förmodar att du presterar på topp när du får vara med och påverka de faktorer som bidrar till organisations lönsamhet och vara den som tar strategiska beslut för att nå resultat. Vi känner oss helt säkra på att du trivs som bäst när du får omge dig med kompetenta kollegor där ni arbetar tillsammans för att skapa en kultur där alla trivs och mår bra. Vi erbjuder dig en dynamisk tjänst där du påverkar och utvecklar verksamheten tillsammans med dina kollegor inom en organisation som aktivt arbetar med ständiga förbättringar. Vi förutsätter att du har en djup kompetens inom Excel och har vana att arbeta med stora datamängder. Vi söker dig som trivs i en roll där det ställs krav på proaktivt, strategiskt och analytiskt arbete i en föränderlig miljö. Troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag.

Om anställningen

Tjänsten som Head of Pricing en intern tjänst med tillsättning omgående. Som anställd får du en anställning i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är två tester (MAP&Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig alternativt Skype intervju.
  • Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Talent Sourcer: Sandra Strindeborn via 08 - 100 500 eller sandra.strindeborn@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Head of Pricing, Prisstrategi, Lönsamhet, Verksamhetsstyrning, Solna, Stockholm, Bemanningsbranschen, HR - partner, Adecco
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.