Hard Ware Make Support till globalt telekombolag

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet inom verkstadsmekanik samt kunskaper av att läsa mekaniska ritningar i CAD och CAM. Då är uppdraget som Hard Ware Make Support till ett globalt telekomföretag i Kista något för dig!

Om tjänsten
I rollen som Hard Ware Make Support kommer du hantera produktionsresultat genom att samla in data och ut efter det analysera, ändra, implementera och uppdatera produktionsprocesser, arbetsmetoder och verktyg. Du kommer dessutom föreslå produktförbättringar för design, utveckla produktkrav och designregler från ett utbudsperspektiv. Vidare kommer du att underhålla och utveckla produktionsprocesser, analysera och förbättra befintliga produktionsprocesser, genomföra flödesoptimeringar samt säkra affärsplaner och ha ett hållbarhetssyn på arbetet. Som Hard Ware Make Support kommer du även att hantera produktionsutrustning.

Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk bakgrund/ utbildning inom verkstadsmekanik med 1-5 års erfarenhet. Du har dessutom kunskap i läsning av mekaniska ritningar i CAD och CAM, samt erfarenhet av tillverkning i en NC-styrd svarv. Vidare har du truckkort/körkort och materialkunskaper för metallmontage. Har du dessutom kunskaper inom Supply Chain och Supply Process Knowledge är detta meriterande.

Om anställningen
Tjänsten som Hard Ware Make Support är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Om ansökan Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg på 073-684 70 97.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.