HR-koordinator till kund i Solna

HR-koordinator till kund i Solna

Är du van att arbeta i grupp samt är social och flexibel som person? Då har vi uppdraget för dig hos vår kund inom infrastruktur i Solna!

Om tjänsten
Som HR-koordinator ingår du i ett team i en central HR-funktion hos vår kund inom infrastruktur i Solna. Du kommer att ha delat ansvar för olika områden där ni samarbetar tätt i tvärgrupper. Dina främsta arbetsuppgifter innebär utbildningssamordning och administration inom området. Vidare är det löpande personaladministration och registervård där du är superuser i systemet. Du kommer också att leda och administrera personaluppdrag såsom medarbetarundersökningar, kompetenskartläggning och kvalitetssäkring inom tilldelat utbildningsområde. Du kan också komma att hålla i utbildningar själv.

Arbetsuppgifterna innebär att du jobbar i HRM-system samt använder mail och telefon som dina arbetsredskap. Arbetsuppgifterna kräver mycket samarbete samt gruppledning och informationsgivande till de chefer i verksamheten som du som HR-koordinator stödjer.

Om dig
Du som har en personalutbildning i botten med minst ett par års arbetslivserfarenhet och är redo att ta nästa steg kommer att få utveckling, samtidigt som du bidrar med dina kunskaper från utbildningen och tidigare erfarenheter. Har du jobbat med övrig utbildnings- och personaladministration kommer du komma in i arbetet snabbt.

Mycket goda kunskaper i Officepaketet samt ett HR-system kommer också att underlätta arbetet. Då arbetet innebär mycket tätt samarbete ser vi att du har mycket god samarbets- och initiativförmåga samt att du är serviceminded och noggrann.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som HR-koordinator är ett konsultuppdrag med start 02.05.2019. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073 684 72 92.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.