HR-Advisor till Vattenfall

HR-Advisor till Vattenfall

Nu söker vi en HR Advisor till Vattenfall i Solna. Vi söker dig som är utbildad inom personalområdet alternativt arbetat upp motsvarande erfarenhet av personalfrågor eller har erfarenhet av annan HR relaterad administration. Är du en god kommunikatör, har ett strukturerat arbetssätt och vill arbeta med lönefrågor och HR processer - har vi rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Som HR Advisor kommer du tillhöra teamet HR Direct som är hela HR-organisationens aniskte utåt. Du är den första kontaktpunkten för samtliga medarbetare, chefer och HR kollegor för operativa förfrågningar och beställningar inom HR. HR Direct har en central roll i HR informationsdelning och är spindeln i nätet. Det huvudsakliga målet för verksamheten är att säkerställa korta svarstider och hög kvalitet på alla inkommande förfrågningar. Målet är att lösa så många ärenden som möjligt i första linjen.

I din roll som HR Advisor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantering av lönefrågor
  • Arbeta med HR processer och policyfrågor
  • Arbetsrätt och avtal inom Sverige
  • Tidsskrivnings
  • och reseräkningsfrågor
Om dig
Vi söker dig som är utbildad inom personalområdet alternativt har arbetat upp motsvarande erfarenhet av personalfrågor eller annat operativt personalarbete, gärna i en servicedesk, och som därmed är van att ge god service via telefon och e-post. Du är en god kommunikatör, har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att lära dig nya system och verktyg.

Vidare ser vi att du är ordningssam, har god planeringsförmåga och är strukturerad i arbetet. Vi tror att du som söker trivs i en miljö där förändring är en naturlig del av vardagen. Vi tror också att du gillar när det är högt tempo och har förmågan att ta till dig mycket ny information.

Har du arbetet i SAP ser vi det som en meriterande erfarenhet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Pedagogisk och tydlig i din kommunikation
  • God samarbetsförmåga och servicekänsla
  • Förmåga att analysera olika typer av frågeställningar och lösa poblem
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som HR Advisor är ett konsultuppdrag med start i september och pågår fram till sista juni 2019. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord HR-administratör, HR-generalist, Vattenfall, Solna, SAP, Adecco
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.