Erfaren administratör på deltid till Vattenfall i Solna!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av administration och trivs i en miljö där du arbetar med dokumentation och processutveckling? Se hit vi på Adecco har uppdraget för dig med start i Juni!

Om Tjänsten
Vår kund söker nu en teammedlem som ska vara med i utformningen av processer och arbetssätt med fokus på dokumentation. Du kommer i rollen att ansvara för att detta beskrivs rätt samt håller rätt kvalité och utformning. Vidare kommer du se till att detta dokumenteras enligt rutiner i aktuella verktyg. I tjänsten kommer det även förekomma att du tar fram utbildningsmaterial och själv håller utbildningar på företaget.

Om Dig
Vi söker dig som vill arbeta 20 timmar i veckan hos Vattenfall i Solna. Din tidigare erfarenhet av arbete med processutveckling och administration ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Vidare ser vi att du ha avslutad högskoleutbildning. Du har gedigen erfarenhet av dokumentation och har god IT kunskap. Då Vattenfall arbetar i affärssystemet SAP ser vi att dina kunskaper inom detta är meriterande för tjänsten. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet och förståelse av internationella miljöer
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • goda systemkunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Anställningen
Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag med tillsättning i juni. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas i juni men och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Morgan Sandlund 08-100 500

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juni

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.