Administratör till Adecco Groups varumärke Modis

Administratör till Adecco Groups varumärke Modis

Vill du vara administratören som hjälper vår växande konsultverksamhet inom IT & Engineering att fortsätta utvecklas? Trivs du i en IT orienterad miljö och har en fenomenal känsla för struktur och ordning? Vi växer och söker en administratör som vill bidra till Modis utveckling av vår konsultverksamhet tillsammans med våra kandidater, kunder och konsulter.

Arbetsbeskrivning

Som administratör så kommer du att hantera olika former av administrativa uppgifter för Modis i Sverige, såsom fakturahantering, attestering och viss ekonomisk uppföljning. Du kommer få sammanställa rapporter, registrera tidrapporter och vara back up i olika inboxar där våra kundförfrågningar kommer in. Övriga kontorsuppgifter såsom generella inköp, planering och administrering av olika events och liknande förekommer också. Du kommer att arbeta i Solna men stötta våran verksamhet på nationell nivå. Du kommer att rapportera till vår Area Manager i Stockholm.

Om dig

Är du den som gärna sätter upp processer och rutiner för att hitta ett effektivt arbetssätt? Bra. Vi letar efter dig som älskar administration och ordning och reda. Vi ser att du trivs med frihet under ansvar och inte är rädd för att ta reda på det du behöver för att komma vidare mot ditt mål. Vi ser att du presterar på topp när du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar i ett högt tempo och att du inte är rädd för att ta snabba beslut. Om du letar efter en ny utmaning där ständig utveckling är i fokus i verksamheten så har du hittat rätt.

Som person är du optimistisk och har en naturlig fallenhet av att skapa relationer med interna och externa parter. Att du även tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet ser vi som en självklarhet. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och har en god systemvana. I rollen läggs det stor vikt vid att utföra arbetet på ett noggrant, effektivt och serviceinriktat sätt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en prestationsinriktad miljö. Att du även tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet ser vi som en självklarhet.

Vilka är vi?
Modis strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att uppnå karriärmässig framgång. Genom att tillhöra oss på Modis kommer din vardag vara varierad med breda kontaktytor och ständiga utmaningar. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella nätverk. Du får arbeta med engagerade och motiverade kollegor som tycker om att ha kul på jobbet.

Modis är Adecco Groups internationella varumärke, specialiserat på förmedling av de vassaste IT-och ingenjörskompetenserna. Vi finns representerade i 20 länder och har 35?000 konsulter inom IT, Engineering och Life Science. I Sverige finns vi representerade i Stockholm, Göteborg, Västerås och Linköping. Tjänsten som administratör i kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Solna Business Park.

Kontakt
Ta chansen och bli en del av Modis spännande resa i Sverige! Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders prövotid och skall tillsättas omgående. Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Har du frågor angående tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Talent Sourcer Sandra Strindeborn, 031- 725 45 63 eller sandra.strindeborn@adecco.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord:
Administratör, Modis, The Adecco Group. Konsultbranschen, IT & Engineering
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.