Vik. Driftchef Logistik, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen

Vik. Driftchef Logistik, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen

Har du tidigare erfarenhet från logistik- eller avfallshanteringsbranschen och söker nya utmaningar? Vill du arbeta i en koordinerande roll i en verksamhet som bidrar till ett mer miljömedvetet och hållbart samhälle? Trivs du där du får använda din relationsskapande förmåga för att lyckas?

Vi söker nu en driftchef till FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen som verkar i återvinningsbranschen. Här får du möjligheten att arbeta i en bred roll med ansvar för logistiken, driften och planeringen av verksamheten i nära samarbete med entreprenörer.

Om oss
Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, samlar in och återvinner dina förpackningar och tidningar. Vi ansvarar för över 5000 återvinningsstationer runtom i landet och ger 1,6 miljoner hushåll möjlighet att återvinna i fastigheten. Återvinning ska vara enkelt och ge stor miljönytta. Vi ägs av producenterna som bekostar insamlingen. Vi är drygt 50 medarbetare och sitter i trevliga lokaler i Solna Business Park. Nu utvecklar vi framtidens återvinning. Vill du vara med? Läs gärna mer om oss här.

Om tjänsten
I rollen som driftchef är ditt huvudsakliga ansvar att säkra att insamlingsarbetet från återvinningsstationer i ditt geografiska område sker på bästa möjliga sätt. Du har daglig kontakt med de entreprenörer som är anlitade i området, och ni arbetar tätt tillsammans för att se till att logistik och tömning sker på rätt och avtalat sätt. Utöver detta kommer du även att:
 • Hantera frågor och synpunkter från konsumenter
 • Förvalta och delta i utveckling av de gemensamma avtalen
 • Delta i budgetarbete och följa upp utfall
 • Hantera inkommande fakturor
 • Ha regelbundna uppföljningar på KPI:er med entreprenörer för att säkerställa ett lyckat samarbete
 • Ta aktiv del i att kontinuerligt förbättra och effektivisera insamlingsarbetet
Du blir del av ett positivt och inkluderande team med fyra kollegor där ni hjälps åt på respektive geografiskt område vid sjukdomar, arbetstoppar eller liknande.

Placering är Solna Business Park.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
 • Högskoleutbildning inom logistik, ekonomi eller motsvarande
 • Minst två års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom logistik eller avfallsindustrin
 • God samordningsförmåga och tidigare erfarenhet av att koordinera arbete via tredje part
 • Obehindrade kunskaper i svenska (tal och skrift)
 • Mycket god datorvana
Som person är du relationsskapande och har god förmåga att verka genom andra människor, detta är viktigt då du på daglig basis samarbetar med entreprenörer som utför uppdrag för din räkning samt andra interna kontakter. Vidare är du en lagspelare som tycker om att lyckas tillsammans med andra. Då du ansvarar för ett eget geografiskt område söker vi dig som är självgående, målmedveten och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Helsingfors och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: driftchef, logistik, fti, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, Stockholm, hållbarhet, miljö
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Addilon AB
Hemsida http://www.addilon.se
Sista ansökningsdag 17 feb (31 dagar kvar)