Vi söker en redovisningsekonom till expansiva BTH Bygg!

Vi söker en redovisningsekonom till expansiva BTH Bygg!

Academic Work söker för BTH Byggs räkning en redovisningsekonom med start i slutet av januari. Sedan BTH Byggs start har företaget vuxit kontinuerligt och har som ambition att varje medarbetare ska känna delaktighet, inflytande och engagemang. Vi söker dig som har en ekonomisk bakgrund och ett par års erfarenhet av löpande redovisning och som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö inom en expanderade marknad. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

BTH Bygg är ett modernt byggbolag med lång historia vars affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag i Stor-Stockholm. Vi på Academic Work söker för BTH Byggs räkning en redovisningsekonom som kommer att arbeta tätt tillsammans med fyra engagerade kolleger på ekonomiavdelningen på kontoret i Solna. Du kommer bland annat att ansvara för den löpande redovisningen och utfallsrapportering på bolagsnivå samt vara delaktig i budget och prognosprocessen. BTH Bygg erbjuder dig en sund och stimulerande arbetsmiljö med stort fokus på medarbetarnas välmående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BTH Bygg. Uppdraget kommer att vara på heltid och förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet kommer du erbjudas en direktanställningen på BTH Bygg efter sex månader.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på BTH Bygg kommer du arbeta nära ekonomichefen och övriga kollegor med varierande arbetsuppgifter inom löpande redovisning och administration i affärssystemet Palette och 3L.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för den löpande redovisningen
 • Delta i upprättande av bolagets årsredovisning
 • Deklarera moms och arbetsgivaravgifter och kommunikation med Skatteverket
 • Vara delaktig i budget- och prognosprocessen
 • Ha ett övergripande ansvar för leverantörsbetalningar samt planera och rapportera den kortsiktiga likviditeten
Den här tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av löpande redovisning och vill växa både som person och i din roll som redovisningsekonom på ett företag som har stort fokus på att ge motiverade medarbetare möjlighet att utvecklas långsiktigt inom företaget.

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt gymnasieekonom med kompletterande arbetslivserfarenhet
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska både i tal och skrift då språket används i det dagliga arbetet
Det är önskvärt om du har

* Om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå

För att trivas i rollen som redovisningsekonom söker vi dig som känner ett stort ansvarstagande över dina arbetsuppgifter och det ligger i din natur att se lösningar och inte problem. Du är noggrann och följer upp ditt arbete och stämmer av att allt blir gjort på ett korrekt sätt. Då du kommer vara en del av ett mindre team är det viktigt att du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och har lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BTH Byggs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BTH Bygg är ett företag som bygger, renoverar och underhåller fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm vars vision är att vara framtidens byggentreprenör och projektledare inom området. Genom att vara effektiva, moderna och resultatinriktade med höga krav på kvalitet och etik skapar BTH Bygg mervärde för sina kunder. För deras medarbetare erbjuder BTH Bygg en sund, god och stimulerande arbetsmiljö genom att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete på flera olika nivåer för att reducera och eliminera risker för ohälsa och skador. Läs mer om företaget här: http://www.bthbygg.se/