VD assistent på deltid till startup bolag inom medicin!

VD assistent på deltid till startup bolag inom medicin!

Är du en kreativ och självständig person som vill vara med på en häftig resa? Attgeno AB är ett nytänkande startup inom medicin. Nu söker Attgeno AB en VD assistent för att stötta styrelsen inom administration. Är du rätt person för uppdraget? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en VD assistent på deltid till Attgeno som kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan på Karolinska Institutet.

Attgeno AB utvecklar nya kväveoxiddonatorer som är selektiva för lungcirkulationen, vilket gör dem säkra och utan systemiska biverkningar. Som VD assistent kommer du att stötta styrelsen som består av 3 medlemmar med varierande arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Attgeno. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig i sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som VD assistent kommer du bland annat att arbeta med att samla in information i dropbox, boka flyg- och hotellresor samt förbereda presentationer som styrelsen ska hålla i.

Du kommer till exempel att:
 • Föra protokoll
 • Hjälpa till i kommunikation mellan styrelsen och andra externa aktörer
 • Ta emot förfrågningar och hjälpa till med utkast på svar
Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett startup bolag och följa resan från start. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har god struktur samt kreativitet.

Vi söker dig som
 • Studerar på minst 50% på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, främst engelska då det är språket som kommer att användas mest i arbetet
 • Har god datorvana
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Kan arbeta minst 2 dagar i veckan
Det är meriterande om du
 • Tidigare arbetat i en assistentroll
 • Tidigare har arbetat med administrativa arbetsuppgifter
Som person är du kommunikativ, kreativ och självständig. För att lyckas i rollen drivs du av att hitta lösningar på problem och du tar stort ansvar för ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Attgeno ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lunghypertension är en vanlig dödsorsak vid tillstånd som lungemboli och medfödd hjärtsjukdom och det finns ett stort behov av selektiv, säker och effektiv behandling. Attgeno AB utvecklar nya kväveoxiddonatorer som är selektiva för lungcirkulationen, vilket gör dem säkra och utan systemiska biverkningar. Den prekliniska utvecklingen av denna produkt har lockat extern finansiering från Novo Nordisk.