Testare till Vertel som vill jobba hos en av Sveriges största myndigheter!

Testare till Vertel som vill jobba hos en av Sveriges största myndigheter!

Vertel är just nu i en spännande fas där de hjälper en av sina kunder att byta affärsystem. Detta innebär att de är i behov av en testare till ett helt nystartat team. Är du nyexaminerad och vill få möjligheten att befinna dig i en utvecklande miljö kan denna tjänst passa just dig! Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kunniga kollegor och i ett projekt där du får bidra till framtidens utveckling. Sök tjänsten redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Vertel driver just nu ett större arbete där de ska hjälpa en av sina kunder att genomföra ett stort affärssystemsbyte. Detta innebär att du har chansen att komma in i ett spännande projekt där du har möjlighet att bidra till ett spännande förändringsarbete som bidrar till framtidens teknik!

Vertel kommer starta upp ett helt nytt agilt team där ni på sikt kommer vara cirka tio personer. I teamet kommer du arbeta sida vid sida tillsammans med bland annat en projektägare, en scrummaster samt ett antal testutvecklare. Vertels kontor ligger i Linköping men i rollen kommer du befinna dig på plats hos Vertels kund som sitter i Solna.

Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult ute hos Vertel. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Ta fram testresultat och utföra testplanering
  • Skapa manuella och automatiserade testfall
  • Arbeta med felsökning och analys
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Har goda kunskaper inom Linux, Selenium och Python
  • God kunskaper inom svenska i både tal och skrift då språket används dagligen i arbetet
Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba som testare i liknande miljöer.

Som person är du självgående, strukturerad samt noggrann.

Övrig information
  • Start: Februari/mars
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vertels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vertel är ett mindre bolag som arbetar med att hjälpa företag med IT-lösningar för bland annat affärssystem, kundvård och elektronisk handel. Vertel har varit verksamma i snart ett decennium där de lyckats konkurrera med de större företagen i branschen. Genom att ta hänsyn till utvecklingen och den rådande marknaden samt genom en engagerad arbetsstyrka där alla har chans att påverka bidrar företaget till framtidens utveckling.