Teknisk projektadministratör till Ansaldo

Teknisk projektadministratör till Ansaldo

Vi söker dig som vill ta ett nästa steg inom teknisk projektadministration! Här arbetar du i en central roll inom projektet och med stort eget ansvar för bland annat document controlling och tidsplanering. Vi söker dig med erfarenhet inom området och som stimuleras av en roll med högt tempo, variation samt eget ansvar. Missa inte chansen att komma in på ett företag där kulturen präglas av en positiv stämning och där dörrarna alltid står öppna!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ansaldos räkning en projektadministratör till en av projektledarna på företaget. Rollen syftar till att hjälpa projektledaren att nå projektmål genom att stötta upp administrativt i ett specifikt projekt. Huvuddelen av rollen kommer bestå av document controlling och klassisk projektadministration.

Vi har flera konsulter hos Ansaldo idag och i liknande roller. De trivs alla mycket bra och det som uppskattas hos företaget är den goda stämningen, de varierande arbetsuppgifterna samt det breda ansvaret som ges. Här finns kompetenta kollegor i en internationell miljö som präglas av en välkomnande företagskultur.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ansaldos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ansaldo. Ansaldos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör på Ansaldo arbetar du dedikerat mot ett projekt som handlar om signal- och säkerhetssystem för spårtrafik. Fokus kommer vara att stötta inom document controlling och ditt ansvar är att säkerhetsställa kvalitén av dokumenten samt att de levereras mot tidsdeadlines till slutkund. Ditt ansvar är även att understödja projektledarna i att uppnå upplagda projektmål och försäkra att dessa uppnås inom företagets uppsatta policy och standarder. Vidare arbetar du i en understödjande administrativ funktion för att se till att projektledarna kan fokusera på sina projekt.

Du arbetar bland annat med:
 • Kontroll och kvalitetssäkring av dokument samt hantering i SharePoint
 • Projekt- och kontraktsadministration
 • Skriva mötesnoteringar
 • Koordinera möten och arbete mellan teamen
 • Rapportering och analys av projektets kostnader
 • Rapporter och betalningar, samt eventuellt förbereda certifikat
Tjänsten passar dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter och som ser dig långsiktigt i en ansvarsfylld roll. Här får du möjlighet att arbeta med stora, tekniska projekt tillsammans med erfarna projektledare.

Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet av administration, gärna i form av orderhantering
 • Har erfarenhet av något affärssystem sedan innan
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då du kommer att kommunicera genom båda språken
Som person är du kommunikativ då du kommer behöva ha en klar och god dialog med de involverade projektledarna. Vi ser även att du är anvarstagande på så vis att du arbetar självständigt, gör det som behöver göras och vågar komma med egna förslag och idéer. Vidare är du organiserad, och kan prioritera på ett bra sätt i det dagliga arbetet.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: Solna strand
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ansaldo är en internationell världsledande spelare inom signal och säkerhetssystem för järnväg. De arbetar i de flesta större projekt kring infrastruktur i Stockholmsområdet och är med i en rikstäckande uppdatering av en signal och säkerhetsstandard i norden. Ansaldo har kontor runt om i världen och erbjuder sina specialister att arbeta på en mängd spännande platser. På kontoret finns ungefär 80 anställda där många är inhyrda konsulter.