Teknisk Projektledare till spännande avdelning inom telekom!

Teknisk Projektledare till spännande avdelning inom telekom!

Efter ett år med bra tillväxt är vår kund redo att fylla på i deras team med ytterligare en Projektledare. De söker nu dig som vill vara med på den digitala innovationsresan som ska leda till nya affärsmöjligheter för dem. Vi söker nu dig som vill utvecklas som Leveranssprojektledare. Vill du vara med på en resa? Skicka in din ansökan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Här för att leda vår kunds ambition om att skapa en ny generation av telekom med hjälp av en start-up attityd. Det finns ingen som säger att det är enkelt, men det är en spännande resa framöver. Tillsammans med ett engagerat och begåvat gäng människor som arbetar för att komma på idéer som kan förändra världen har dom ett bra år bakom sig - och nu behöver dom förstärkning i form av en Projektledare. Är det du?

Dina arbetsuppgifter kommer variera och det handlar om att vara flexibel. I och med att nya idéer skapas varje dag betyder det att dina arbetsuppgifter kan förändras i samma utsträckning. Det är bara du som kan hindra dig själv.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer bli anställd som konsult hos oss på Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare hos vår kund kommer du ansvara för olika leveransprojekt mot företagets kunder. Man får ta stort ansvar såväl över sina dagliga arbetsuppgifter så som affärsrelationen mot kund. Den du främst kommer samarbeta med i projekten är en teknisk specialist som stöttar i de mer tekniska delarna.

Du kommer till exemepl att:
 • Arbeta med att sätta upp och skapa struktur för pågående och kommande projekt
 • Vara kravställande mot utvecklarna och hjälpa dem förstå vad målet är för kunden med deras lösning
 • Samarbeta med tekniska specialister för att ge bästa möjliga service och förståelse mot kund
 • Sköta dokumenation och administration kopplat till projekten
Vi söker dig som
 • Har universitetsutbildning inom IT alternativt motsvarande erfarenhet
 • Har erfarenhet av att driva projekt, gärna med kundansvar
 • Har arbetat med kundkontakt sen tidigare
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har ett stort tekniskt intresse
Det är meriterande om du kan finska i tal och skrift, men det är inte ett krav för tjänsten.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi tror att du som person trivs i en föränderlig miljö där du enkelt kan vara flexibel i ditt sätt att arbeta på. Vi tror även att du är en god affärsförståelse och är serviceminded.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenkommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se