Systemutvecklare till Rektron!

Systemutvecklare till Rektron!

Gillar du tech och tycker det är spännande att få chansen att arbeta mot flyg- och fordonsindustrin? Just nu finns chansen att söka tjänsten som Systemutvecklare till Rektron. Det är en bred roll där du arbeta med en bred produktportfölj, teknologisk variation och mot en mängd olika branscher! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Systemutvecklare till mjukvaruföretaget Rektron AB. Rektron utvecklar system och webbapplikationer som används vid tillverkningen av bland annat flygplan och personbilar. Dom hjälper sina kunder att automatisera sina processer, kvalitetssäkra sina produkter och upptäcka fel snabbare.

Företaget består av en VD, som har arbetat fram systemet från grunden, en utvecklare som arbetar med moderna webbapplikationer, två säljare samt ett par drifttekniker som sitter med första kontakt mot kund. Detta innebär att du kommer sitta i en bred roll men att du framförallt kommer att få arbeta med moderna gränssnitt och nya tekniker tillsammans med den andra utvecklaren. Rektron kan erbjuda en stimulerande arbetsplats med härliga kollegor som gärna både utnyttjar förmånen att få kila ner till gymmet på lunchrasten men även stannar kvar för en fika efter jobbet.

Som Systemutvecklare kommer du arbeta brett med dels utveckling av moderna webbapplikationer, nyutveckling av hela system samt förvaltning av äldre delar av systemet. Du kommer alltså få möjligheten att arbeta i en bred roll som utvecklare. Främst kommer du arbeta med moderna tekniker som exempelvis ASP.Net, Angular och Azure IoT Hub, samtidigt som du får chansen att arbeta med väl etablerade tekniker och system. Ibland behöver man även följa med ut till kund för att få en ännu djupare förståelse för hur systemet kan hjälpa kunden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rektron. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med webbutveckling med C#, ASP.NET, TypeScript och Angular
 • Förvaltning av existerande applikationer i .NET och JavaScript
 • Felsöka och testa koden
 • Vara kreativ och komma med idéer och förslag för att förbättra produkterna
Tjänsten passar dig som vill ha en långsiktig och bred roll där du får chansen att lära dig mycket av en mer senior utvecklare. En utvecklingsmöjlighet i rollen är att lära sig utveckla systemkomponenter i C++.

Vi söker dig som

För att kunna nyttja dessa möjligheter behöver du ha en del kunskap och erfarenhet med dig din första dag medan resten kan du lära dig. Men du behöver:
 • Ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift med hänsyn till de kontaktytor du kommer att ha i rollen
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Ha grundläggande kunskaper inom C#, ASP.NET, JavaScript, HTML & CSS
Det är ett stort plus om du:
 • Har kunskaper inom Angular, Relationsdatabaser, Bootstrap, REST-tjänster och/eller entity framework
 • Vi ser det som väldigt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare, speciellt mot tillverkningsindustrin
Vid den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven och har ett stort intresse för programmering - kanske har du något spännande fritidsprojekt att visa upp? Vidare är du en flexibel och prestigelös generalist som tycker om att arbeta brett, både med felsökning, förvaltning och även kreativt med nya applikationer! Självklart är du noggrann, strukturerad och kan väl förklara hur du kvalitetssäkrar ditt arbete. Dessutom är du ansvarstagande och låter ingenting förbli olöst.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, inledande provanställning om 6 månader
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Solna Strand, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar på mailen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rektrons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Nina Ha, Rekryteringskoordinator.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rektron startade 1982 med fokus att hjälpa industriföretag att få stabilitet i produktionen och ständigt ha bra produkter. De säljer systemlösningar och tjänster inom kvalitetssäkring och produktionsuppföljning inom såväl tillverkningsindustri samt tjänsteproduktion. Företaget arbetar med några av de mest välrenommerade och kända industriföretagen, och är idag starkast på den skandinaviska marknaden. Rektron stöttar sina kunder hela vägen, från behovsanalys till support och underhåll. Deras system bygger på uppskattade egenutvecklade system, tillsammans med de bästa verktygen från sina partners. Med visualisering ser Rektron till att rätt information alltid finns tillgänglig. Tydliga och interaktiva dashboards visar nuläge och historik, baserat på faktiska data från produktion och mätrum. Företaget erbjuder förberedda dashboards samt skräddarsydda, där man själv kan välja vilken information som ska lyftas fram. Olika vyer skapas för personer med olika roller och fokusområden inom verksamheten.

Rektron Eyesight är en portal på er intraweb där aktuell produktions- och kvalitetsstatus visualiseras i realtid. Dataflöden från andra system kan knytas in i Rektron Eyesight för att visualisera information från flera källor på en plats. Och portalen kan lika väl användas också för applikationer utanför Rektron-systemet.

Läs gärna mer om Rektron och om deras kunder på deras hemsida.