Systems Engineer inom Exchange till svenska NASA!

Systems Engineer inom Exchange till svenska NASA!

Vi söker nu en Systems Engineer inom Exchange som trivs i en prestigelös roll där du får stötta och utveckla IT-miljön för Swedish Space Corporations anställda. SSC utökar nu sitt team med en Exchangespecialist som även kommer att vara behjälplig som 1stline support mot deras medarbetare. Därför söker vi nu dig med en god samarbetsförmåga och problemlösande inställning som vill bli en del av ett innovativt och växande företag inom rymdteknik. Sök redan idag - då vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess!

Information om uppdraget

Vi söker nu för vår kund Swedish Space Corporation (SSC) en Systems Engineer med inriktning mot Exchange. Du kommer att ingå i SSCs IT Workplace and Collaboration Services team. Rollen kommer vara en kombinerad tjänst där du på 80% arbetar som Exchange specialist mot företagets användare och på 20% är behjälplig i Servicedesken med varierade ärenden.

Du erbjuds
 • Utvecklande arbetsuppgifter där du får stor frihet och ansvar för att planera och forma din roll
 • En öppen arbetsmiljö med högt i tak och goda värderingar
 • Vara delaktig i att forma och utveckla framtidens rymdindustri
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Systems Engineer kommer huvudsakligen att arbeta med ärenden inom Exchange-, röst- och kontorsapplikationer, där du kommer att spela en viktig roll inom SSC för att förbättra funktionen och processerna globalt inom företaget. Eftersom SSCs IT Workplace and Collaboration Services team är ett mindre team kommer du samtidigt i ett prestigelös anda att arbeta tillsammans med servicetekniker och arbetsplatstekniker och hjälpa till med ärenden som kommer in till Servicedesken. Teamet hanterar hela livscykeln för SSCs IT-ärenden, där den första och viktigaste uppgiften att få nöjda kunder och användare internt såväl som externt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av kundbemötande i exempelvis en roll som IT-support
 • Har erfarenhet av att arbeta med och har goda kunskaper inom Exchange på servernivå och andra Microsoft-system
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att använda SharePoint samt har tidigare erfarenhet av att arbeta med molnlösningar.

Som person är du:
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
 • Initiativtagande och självgående
 • Tekniskt problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Solna Strand
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SSCs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se