Systemkunnig ekonomiassistent till marknadsledande företag sökes

Systemkunnig ekonomiassistent till marknadsledande företag sökes

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra, är tekniskt lagd och tycker om att arbeta i system samt gillar att vara behjälplig och supportera verksamheten för att driva processer framåt? Ta då chansen och sök denna tjänst redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med inriktning mot e-handel för kunds räkning. Vår kund är marknadsledande inom privat omsorg. De står inför en spännande tillväxtresa och är därför ute efter nya medarbetare som vill vara med på deras resa! Du kommer att sitta på deras nyrenoverade huvudkontor i Solna.

Detta är en rekryteringsprocess som sköts av Academic Work men du kommer att blir direkt anställd hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på 7 personer. Eftersom man nyligen tagit in ett nytt system så är man inne i en process där man utvecklar och förbättrar tidigare arbetsprocesser. Utöver de klassiska leverantörsreskontrauppgifterna kommer du även att hantera inköpsorders via systemet och matcha fakturor mot orders. Då dom är en marknadsledande aktör är det ca 1500-2000 användare och ca 15 000 fakturor/månad som ska behandlas.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med leverantörsreskontra med inriktning mot e-handel
 • Arbeta med digitalisering av rutiner och arbetsuppgifter
 • Vara behjälplig ut mot kundens verksamhet och supportera den dagligen
 • Vara behjälplig vid bokslut
Utöver ovanstående arbetsuppgifter har du möjlighet att få ett eget ansvarsområde som t.ex. integrationsansvarig, kvittoredovisningsansvarig eller så kanske du blir den nya experten i vår kunds system och ansvarar för avtalsleverantörer.

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett företag som står inför en tillväxtperiod och vara en del av den. För att passa in som ekonomiassistent hos vår kund ser vi att du är snabblärd, systemintresserad, problemlösande samt serviceinriktad.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra i minst 1 år, observera att vi letar efter dig som har arbetat med stora flöden
 • Förstår grunderna i bokföring
 • Är systemkunnig
 • Är van att arbeta i en supporterande roll, både via mail och telefon och tycker om att ge god service
 • Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
För att trivas i rollen har du en god förståelse för det ekonomiska flödet och vill gärna ta extra ansvarsområden när du har blivit varm i kläderna. Självklart är du noggrann i ditt arbete och även fast du ofta arbetar självständigt är det viktigt att du är en teamplayer och känner ett gemensamt ansvar för teamets ansvarsområde. Vidare tror vi att du tycker att service är en rolig del av rollen eftersom du har många interna kontakter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare. provanställning tillämpas
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)