Supply Planner sökes till känd grossistverksamhet!

Supply Planner sökes till känd grossistverksamhet!

Är du detaljorienterad och noggrann som uppskattar ett nära samarbete i ett mindre team? Vår kund rekryterar nu en Supply Planner till sitt team för omgående start. Här finns möjligheten för dig med utbildning inom ekonomi, logistik eller motsvarande område att utvecklas djupare inom inköp och arbeta i en spännande arbetsroll med ett härligt gäng!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supply Planner åt kunds räkning.

Som Supply Planner är du ansvarig för att planera och genomföra företagets varuinköp baserat på fastställd behovsprognos utifrån uppgjorda avtal med huvudmän och leverantörer. Du kommer att tillhöra ett arbetsteam om sju personer med god gemenskap och härlig energi och arbeta inom segmentet Food & Non-Food. Teamet sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap.

Tjänsten är en operativ funktion i varuförsäljningen som ansvarar för att säkerställa att målsatt lagertillgänglighet uppnås för sortimentet, vilket möjliggör för bolaget att klara försäljningsmål, servicegradsmål samt krav på lageromsättning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Självständigt ansvara för nödvändiga kontakter med huvudmän, leverantörer, transportörer, 3PL samt tullmyndigheter och andra externa samarbetspartners
 • Kontinuerligt övervaka och revidera gjorda beställningar och inleveranser utifrån förändrade behov eller störningar i logistik- och produktionsflödet
 • Utveckla och underhålla dokumentation och standardrutiner för planeringsprocessen
 • Aktivt delta i funktionsöverskridande prognos- och planeringsmöten med övriga avdelningar
 • Säkerställa att företagets lagerredovisning är korrekt och i samarbete med 3PL arbeta för ständiga förbättringar av varuhanteringen
Tjänsten passar dig som vill få djupare insikt inom inköp samtidigt som du har en ansvarsfull roll. Det är viktigt att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller motsvarande område
 • Minst 3 års relevant yrkeserfarenhet från en roll som Supply Planner
 • Arbetat i SAP tidigare
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta är språket som används i rollen.
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet av andra ERP-planeringsverktyg
 • Har arbetat med prognos- och planeringsprocessen inom just FMCG tidigare
 • Erfarenhet av MRP-funktionalitet
Som person är du detaljorienterad och noggrann samt med en hög förståelse för den övergripande affären. Du besitter en god kommunikativ förmåga och har god övergripande analytisk kompetens.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader, med god chans till överrekrytering
 • Placering: Solna Business Park
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se