Supply Chain Assistant på deltid till SOBI

Supply Chain Assistant på deltid till SOBI

Studerar du logistik, vill lära dig många delar inom Supply Chain och dessutom kirra heltidsjobbet innan examen? Se hit! SOBI söker dig som är driven och trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor till en långsiktig roll inom orderhantering i ett internationellt farmaceutiskt bolag. Här erbjuds du möjligheten att arbeta i ett engagerat team på en arbetsplats som räddar liv! Skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Swedish Orphan Biovitrum (Sobi) är ett internationellt läkemedelsföretag med fokus på att förbättra livskvaliteten för patienter med sällsynta sjukdomar.

Vill du tillsammans med Sobi rädda liv och växa in i ett bolag där det finns chans till utvecklingsmöjligheter och en heltidstjänst efter examen är detta rätt möjlighet för dig.

För dig som är logistikstudent och vill lära dig många delar inom supply chain finns det här en möjlighet att båda lära sig och bidra till att utveckla arbetet i en internationell försörjningskedja för läkemedel. Som Supply Chain Assistant kommer du att bli en del av deras Global globala supply chain avdelning på ca 25 personer och spela en nyckelroll för deras produkter och mediciners tillgänglighet för deras patienter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sobi.

Du erbjuds
 • Ett utvecklande deltidsjobb med chans till heltidsjobb efter examen
 • Möjlighet att arbeta på ett internationellt läkemedelsföretag fokuserat på specialläkemedel som möter de höga medicinska behoven hos patienter med sällsynta sjukdomar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Assistant är du en viktig teamspelare i flera av de kritiska delarna inom Sobi's försörjningskedja och kommer att t.ex. arbeta med påfyllnadsplanering av lager, transport och ruttplanering och kundorderhantering till kunderna. Du kommer att arbeta med de interna funktionerna - E2E Supply Planning, Global Distribution och Transport & Trade Compliance.

Vi söker dig som
 • Studerar andra halvan av din yrkesutbildning/universitetsutbildning inom logistik
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda datorkunskaper, tycker om att arbeta i och har fallenhet för affärssystem
 • Analytisk förmåga och tycker om siffror
 • Mycket goda kunskaper i Excel
Meriterande
 • Har arbetslivserfarenhet inom administration
 • Kan skapa macros och pivottabeller i Excel
Som person är du en strukturerad lagspelare. Du är proffesionell och har ett genuint intresse för kundservice samtidigt som du kan prioritera och har ett brinnande intresse för att lösa problem och leverera resultat.

Utöver detta lever du upp till Sobi's värdeord: Omtänksam, Ambitiös, Ivrig, Ägandeskap och Partnerskap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca två dagar i veckan
 • Placering: Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Sobi på deras hemsida och se hur de presenterar sig i nedan video