Studerande lagermedarbetare till Synsam

Studerande lagermedarbetare till Synsam

För dig som studerar och är intresserad av möjligheten att vid sidan av dina studier arbeta på timmar vid behov på lagret hos europas ledande aktör inom optikbranschen finns nu möjligheten att söka tjänsten med lagermedarbetare på Synsam. Arbetsuppgifterna består av enklare orderplock av glasögon och linser. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Sedan 2015 har denna aktör inom optikbranschen genomfört en transformation av hela sitt erbjudande och har med en hög grad av digitalisering och andra innovativa koncept drivit en tillväxt som är bland de högsta i Europa. Deras kunder är alltid i fokus och de har ett tydligt integrerat hållbarhetsperspektiv genom hela sin värdekedja. Företaget korades till Sveriges mest hållbara optiker i Sustainable Brand Index 2019, 2020 & 2021.

Vi söker nu flertalet studerade lagermedarbetare som är intresserade av att ingå in en studentpool som kommer att ringas in vid behov cirka 2 dagar/veckan. Du kommer bli en del av ett engagerat och välkomnande team som uppskattar gott samarbete, samt stöd och hjälp i det löpande lagerarbetet vid perioder av hög arbetsbelastning. För att kvalificera för denna roll förväntas du tydligt skriva i ditt CV att du är studerande idag och kommer vara det under både vår- och höstterminen 2022.

Arbetsuppgifter

I rollen som studerande lagermedarbetare kommer du bli en viktig del av teamet för att säkerställa att ordrar skickas iväg i tid till kunder. Detta kommer du bidra till genom att arbeta med:
 • Plockning
 • Packning av linser och glasögon
 • Administration kopplad till lagerverksamheten
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbilning om minst 50% under både vår- som höstterminen 2022-2023.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
 • Har möjlighet att börja i april och jobba deltid såväl under sommaren som hösten
 • Har utifrån studierna möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan.
Det är merierande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter på lager tidigare.

Som person är du:
 • Glad och positiv
 • Noggrann
 • Anpassningsbar och flexibel
 • Driven och engagerad
Vi tror att du både kommer trivas- och passa i rollen om du har förmågan att planera dina studier på ett sådant sätt att du kan agera flexibelt vid plötsliga behov.

Övrig information:
 • Start: Introduktion och upplärning planeras pågå under april-maj. Arbete under sommaren kommer förekomma på deltid vid behov.
 • Placering: Stockholm, Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se