Studerande ekonomiassistent till Filmstaden!

Studerande ekonomiassistent till Filmstaden!

Studerar du ekonomi, har minst ett års studier kvar av dina studier och vill skaffa dig värdefull praktisk erfarenhet inför framtiden? Nu har du möjlighet att bli en del av och utvecklas inom det marknadsledande biografföretaget Filmstaden, Välkommen in med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till Filmstadens IT-avdelning. Du beräknas arbeta cirka 16 timmar i veckan, där fördelningen av timmarna är flexibel enligt överenskommelse. Ordinarie arbetstid är 08:30-17:00. Förutsatt att alla parter är nöjda finns också möjlighet till sommarjobb. Arbetet kommer utföras från deras fina kontor i Råsunda.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Filmstaden. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt för rätt person.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med fakturahanteringen för IT avdelningen. Du kommer rapportera till IT-controllern som du i huvudsak kommer stötta i det dagliga arbetet men du kommer även ha kontakt med tjänsteägare, leverantörer samt Filmstadens ekonomiavdelning. Arbetet innebär skapande av fakturor, kontering, uppföljning och rapportering. Avdelningen hanterar cirka 150-200 fakturor i månaden.

Tjänsten passar dig som vill ha ett meriterande och flexiblet arbete vid sidan av studierna. Ta möjligheten att urskilja dig från mängden och ha fina meriter på CV:t efter examen!

Vi söker dig som
  • Studerar ekonomi på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Har djupgående erfarenheter av Excel
  • Har förståelse för hela fakturaflödet
Som person är du driven, strukturerad och tar stort ansvar över ditt arbete. Vidare har du förmågan att arbeta effektivt för att få saker gjort i tid.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Ca. 16 h/vecka
  • Placering: Råsunda
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Filmstadens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Filmstaden driver biografer i Sverige på 21 orter med 32 425 fåtöljer i 255 salonger. Inom Filmstaden finns också affärsområdet Filmstaden Business, med Filmstaden Media, som förmedlar medieköp i deras kanaler på biografer och i digitala fönster, Företagsbiljetter, som säljer biobiljetter till företag, och Möten & Event, som hyr ut biografer till företagsevenemang.