Studerande ekonom sökes till svensk storbank som Portfolio Analyst!

Studerande ekonom sökes till svensk storbank som Portfolio Analyst!

Academic Work söker för kunds räkning en Portfolio Analyst till en av Sveriges Storbanker. Har du minst 2 år kvar på utbildningen och är du dessutom analytisk och gillar att ta egna initiativ? Då kan det här vara rätt arbete för dig, urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Portfolio analyst.
Du kommer att bli en del av ett mindre team och därmed få en central och betydande roll inom de olika processerna. Du förväntas arbeta 16 timmar i veckan med viss flexibilitet kring halvdagar och arbetstider utifrån ditt schema. Under dina första dagar kommer du få en övergripande introduktion kring arbetsuppgifterna, kollegorna och företaget.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Portfolio Analyst kommer du att arbeta med administration och uppföljning gentemot kunder för olika investeringar inom avdelningen.

Du kommer till exempel att:
  • Delvis ansvara för kassaflödeshanteringen
  • Registrera data i systemen
  • Göra uppföljningar och avstämningar gentemot kunder
För dig som är student och önskar få möjligheten av att bli en del av en av Sveriges storbanker efter dina studier, är detta en unik möjlighet.

Vi söker dig som

Studerar ekonomi på högskola eller motsvarande. Du är i början av din utbildning eller har minst 1,5 år kvar på din utbildning. Vidare söker vi dig som arbetar obehindrat i Excel samt talar och skriver flytande engelska. Större delen av kommunikationen mot kunder och kollegor kommer att ske på engelska varav detta är ett krav. Du ska vara bekväm i att arbeta i Office och kunna hålla föredrag på engelska om nödvändigt.

Som person är du mycket analytisk och brinner för att arbeta med siffor. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ. Då rollen innebär arbete mot kunder söker vi dig som är kundfokuserad och drivs av att arbeta med hög kvalité av service. Utöver dina analytiska förmågor trivs du i en social och kommunikativ miljö där flexibilitet och driv uppmuntras.

Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kommer att göras i samband med anställning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 2 dagar/veckan
  • Placering: Solna, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Sts01@academicwork.se
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork