Studerande avtalsadministratör till företag inom miljöbranschen

Studerande avtalsadministratör till företag inom miljöbranschen

Vi söker dig som är student och vill ha ett meriterande extrajobb på sidan av studierna som avtalsadministratör till Svensk Förpacknings- och tidningsinsamling med start omgående. Har du möjlighet att jobba två dagar i veckan och vill vara med och förbättra miljön genom att arbeta på en arbetsplats som har detta som största fokus? Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en avtalsadministratör på deltid till Svenska Förpacknings- och tidningsinsamlingen AB och du ska ha möjlighet att jobba två dagar i veckan. Uppdraget sträcker sig tillsvidare och du kommer att tillhöra avdelningen Planera. FTI sitter i nya fina lokaler i Solna Business Park med närhet till bra kommunikationsmöjligheter.

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, samlar in och återvinner dina förpackningar och tidningar. De ansvarar för över 5000 återvinningsstationer runtom i landet och ger 1,6 miljoner hushåll möjlighet att återvinna i fastigheten. Återvinning ska vara enkelt och ge stor miljönytta. FTI ägs av producenterna som bekostar insamlingen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som avtalsadministratör kommer du att jobba med diverse administrativa uppgifter som innefattar avtalsadministration, administration kring bygglovsansökningar och registeradministration.

Du kommer till exempel att:
 • Administrera, kontrollera och följa upp viktiga avtal och se till att de skrivs på och skickas till rätt mottagare, samt att överföra information från avtalen till FTI:s affärssystem
 • Stötta företagets bygglovsspecialist med administrativa uppgifter såsom att följa upp bygglovshandlingar och registrera dessa
 • Administrera register över återvinningsstationer runt om i landet genom att kontrollera deras koordination och lägga in informationen i deras system.
Tjänsten passar dig som vill få meriterande erfarenhet redan under studietiden. För att passa i den här rollen ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet med minst tre terminer kvar av dina studier
 • Har möjlighet att jobba två dagar i veckan på sidan av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska, då daglig kontakt sker via telefon och mejl
 • Har tidigare erfarenhet av arbete i Officepaketet
Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av avtalshantering eller har arbetat inom återvinningsbranschen eller transportbranschen. För att passa i den här rollen ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. På FTI är hjälpsamhet och gemenskap centralt, så det är bra om du också är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor vid behov.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, två dagar i veckan
 • Placering: Solna Business Park
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork