Studerande CAD-ritare med intresse för teknik till företag inom miljöbranschen

Studerande CAD-ritare med intresse för teknik till företag inom miljöbranschen

Vi söker nu en student som söker ett meriterande extrajobb på sidan av studierna som Cad-ritare till Svensk Förpacknings- och tidningsinsamling med start omgående. Vill du vara med och förbättra miljön genom att arbeta på en arbetsplats som har detta som största fokus? Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Cad-ritare till Svenska Förpacknings- och tidningsinsamlingen AB med start omgående. Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, samlar in och återvinner dina förpackningar och tidningar. De ansvarar för över 5000 återvinningsstationer runtom i landet och ger 1,6 miljoner hushåll möjlighet att återvinna i fastigheten. Återvinning ska vara enkelt och ge stor miljönytta. FTI ägs av producenterna som bekostar insamlingen. De är drygt 50 medarbetare som sitter i trevliga lokaler i Solna Business Park och utvecklar framtidens återvinning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som Cad-ritare kommer du att arbeta med FTIs bygglovsansökningar för deras återvinningsstationer runt om i landet. Vidare kommer du arbeta med situationsritningar som visar på hur nya återvinningsstationer kan se ut, hur de kan byggas om och hur dessa måste stå för att rymmas på olika platser. Din ritning skickas sedan till bygglovsenheten för respektive kommun och som sen godkänns för byggnation. Du kommer använda dig av programmet ArchiCAD och få hjälp och stöttning på plats!

Tjänsten passar dig som studerar inom ett tekniskt område på minst högskolenivå och som har arbetat med CAD-ritning tidigare. Vidare passar tjänsten även dig som kan arbeta cirka 2 dagar/veckan vid sidan av studierna med arbetstider 8-17.

Vi söker dig som
  • Studerar en teknisk ingenjörsutbildning och har minst ett år kvar av studierna
  • Har goda kunskaper i svenska, då daglig kontakt sker på svenska
  • Är bekant med CAD-ritning och gärna ha suttit i just ArchiCad tidigare
Det är meriterande om du

* Har kunskap inom bygglovsprocesser

Som person har du en bra samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Vidare är du snabblärd och nyfiken på att lära dig!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 2 dagar/veckan
  • Placering: Solna Business Park
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska Förpacknings- och tidningsinsamlingen ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
  • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)